Last news

Korting is something that surrounds you with comfort and creates a superb environment. Hopelijk kunnen wij u zo spoedig mogelijk weer blij maken met..
Read more
Babymutsjes kun je eenvoudig en snel bij ons online shoppen. 10 korting op bestellingen vanaf 100,-). Muts baby meisje De outfit van je baby meisje..
Read more
De Sonos One is de eerste Sonos speaker met stembediening. De ethernetkabel is als extra toegevoegd, omdat je dankzij de Wifi, deze kabel eigenlijk niet..
Read more

Kortingscode holiday link


kortingscode holiday link

dichtbij de grens met Oostenrijk en Zwitserland. Oberstaufen wordt regelmatig uitgeroepen tot het 'meest sportieve dorp van Beieren'. Mayaland is geopend tijdens de wintermaanden en tijdens bepaalde weekenden. Vinden je kinderen vast ook leuk om een ritje in de bolderkar door het park te maken! Een ballenbad, glijbaan en klimboom De tijd vliegt voorbij in Mayaland, het indoorgedeelte van Plopsaland. Voor je het weet sta je oog in oog met K3, Clouseau, Samson Gert of Wickie en zijn vriendjes. Faciliteiten sfeervol restaurant "Mediterraneo" met veel Italiaanse specialiteiten, pizza's, anti-pasta's en huisgemaakte nudeln lobbybar internetcorner gratis wifi aanwezig kapper lift aanwezig kinderanimatie/opvang aanwezig (ma-vr) voor kinderen vanaf 4 jaar. Alle waterratten genieten in een van de zes indrukwekkende glijbanen, de wildwaterrivier of het stormbad. Plopsaqua, ben je juist gek op waterpret? Wat dacht je van een show met Bumba, Samson Gert en Maya, Wickie en Heidi?

Maak dan een ritje in de bobslee, zoek je weg in het labyrint, rijd een rondje op de kartbaan of glijd langs indrukwekkend vulkanisch rotslandschap af in de Dino Splash. Van musicals tot concerten, feestavonden en thema-avonden, er is altijd wel een theatervoorstelling die bij je past. Dit uitgebreide themapark ligt in het West-Vlaamse De Panne, aan de Belgische kust richting de Franse grens. We love to eat, travel, play, laugh and just be ourselves. Plan je dagje Plopsa, welke van de Plopsaparken is jouw favoriet? Zo geniet je in Plopsaland De Panne van tal van familieattracties, zoals waterattractie De Boomstammetjes, draaiattractie De Koffiekopjes en de achtbaan Anubis The Ride.

Tijdens speciale gelegenheden, zoals Sinterklaas en kerst, worden er vaak extra shows ingezet. Wat te doen op een regenachtige dag? It is nestled in the Pacific Ocean. Mondi-Holiday Hotel Oberstaufen, duitsland, Beieren, Oberstaufen, sfeer en ligging.


Sitemap