Last news

Daarnaast kun je kiezen voor een halogeenlamp, deze lamp zorg voor een perfecte kleurweergave. Kortingscodes voor webwinkels zoals Karwei Geldig t/m november 2018 Praxis kortingscode..
Read more
De opgegeven wachtwoorden komen niet overeen of voldoen niet aan de eisen! Neem vooral contact met ons. Met onze kortingen zorgen we dat jij altijd..
Read more
U heeft nog uur en minuten, women, alleen vandaag. Pak deze codeohs7, januari 2019, tot 70 korting in de sale bij Coolcat. Met deze kortingscode..
Read more

Ns 40 procent korting spits


ns 40 procent korting spits

van Intercity hema fotoservice korting Berlijn en ICE International. Dat blijkt uit een proef van NS om de drukte tijdens de zogenaamde hyperspits te verlichten. U kunt deze toevoegingen mee bestellen met uw abonnement. Op het grootste piekmoment in de ochtend - rond.00 uur - daalde het aantal incheckers zelfs met 10 procent. Als de maatregel met korting voor spitsmijders hierin wordt opgenomen, kan de beschikbare capaciteit van het Nederlandse spoor worden vergroot.

ns 40 procent korting spits

Binnen 1 dag in huis met een bestaande OV-chipkaart. Normaal geldt dat tarief alleen.30 uur en.00 uur, maar die tijden zijn voor veel forensen niet bruikbaar. Zelf investeert de NS tot 2023 4 miljard in nieuwe treinen en renovatie van materieel.,Dat is hard nodig om de verwachte reizigersgroei van 45 procent op te kunnen vangen. We willen dat forensen zoveel mogelijk de trein kiezen om files en vervuiling tegen te gaan. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Extra investering, die 35 miljoen euro zou gehaald kunnen worden uit het geld dat beschikbaar is voor experimenten en projecten die bijdragen aan de milieudoelen van het Nederlandse kabinet. Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. NS vindt het uitbreiden van de korting naar de randen van de hyperspits dus verstandig. Aan dit onderzoek namen.000 reizigers mee en het aantal incheckers in deze tijd daalde met 5,5 procent. U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Een Frans bedrijf deed daar een test mee in de wateren van Zuid-Holland.


Sitemap