Last news

Het is daarom belangrijk dat je hier op tijd bij bent. Klik op de bezoek met korting button. Hoe meer leden we hebben, des te..
Read more
Geldig t/m december 2018, happy Socks kortingscode: 20 korting gratis verzending. Het duurde dan ook niet lang voordat het begrip kortingscode zijn intrede deed in..
Read more
He can't afford suppressants, but they're discounted to employees - are you happy now? Ze geven hier 20 korting op huishoudlinnen, ik heb daarvan geprofiteerd...
Read more

Studenten ov met korting reizen


studenten ov met korting reizen

voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Dan reis je gratis. In heel Nederland is in- en uitchecken met je studentenreisproduct verplicht: in bus, tram, trein en metro. Daarmee voorkom je dat je kaart wordt geblokkeerd. Als je uitstapt, check je uit. Bijvoorbeeld van de tram naar de bus? Stap je over naar een ander vervoermiddel? Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen.

Bekijk op welke doordeweekse dagen, weekenddagen en feestdagen je gratis reist, wanneer je met korting reist en wanneer je tegen het volle tarief reist. Laat je vrienden voordelig met je meereizen en maak gebruik van de vriendenkorting. √Čn doordeweeks na 09:00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein.

Dus van je opstapstation in Nederland tot je eindbestemming in het buitenland. Vrij reizen op Goede Vrijdag. De korting is 40 voor trein en 34 voor tram, bus, metro en waterbus. Gratis tot.00 uur, daarna korting.

Fournituren nl kortingscode
Essent groene stroom kortingsbon

Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist. Woensdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Als je binnen Nederland een (deel van je) traject reist met Intercity direct of ICE, dan geldt een toeslag. Weekabonnement, weekendabonnement * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reist u als op een vrijdag. Ok in je vrij-reizenperiode. Donderdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Zaterdag, gratis tot.00 uur, daarna korting. Reizen met je OV-chipkaart en in- en uitchecken werkt niet in het buitenland.


Sitemap