Last news

Lange wachttijden en slechte klantenservice hebben de naam van Ziggo geen goed gedaan. Dit is met name na de fusering van @Home, Casema en Multikabel..
Read more
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang kortingscodes in je mailbox! Ze hebben echt alle onderdelen die je kunt bedenken. Bekijk dit alles door..
Read more
Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Anoniem - Land van anwb, het was boven verwachting. Met de..
Read more

Studenten ov met korting reizen


studenten ov met korting reizen

voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Dan reis je gratis. In heel Nederland is in- en uitchecken met je studentenreisproduct verplicht: in bus, tram, trein en metro. Daarmee voorkom je dat je kaart wordt geblokkeerd. Als je uitstapt, check je uit. Bijvoorbeeld van de tram naar de bus? Stap je over naar een ander vervoermiddel? Als je een persoonlijke OV-chipkaart met daarop een geldig studentenreisproduct hebt, dan ben je klaar om met het openbaar vervoer te reizen.

Bekijk op welke doordeweekse dagen, weekenddagen en feestdagen je gratis reist, wanneer je met korting reist en wanneer je tegen het volle tarief reist. Laat je vrienden voordelig met je meereizen en maak gebruik van de vriendenkorting. √Čn doordeweeks na 09:00 uur met 40 korting mee laten reizen in de trein.

Dus van je opstapstation in Nederland tot je eindbestemming in het buitenland. Vrij reizen op Goede Vrijdag. De korting is 40 voor trein en 34 voor tram, bus, metro en waterbus. Gratis tot.00 uur, daarna korting.

Fournituren nl kortingscode
Essent groene stroom kortingsbon

Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist. Woensdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Als je binnen Nederland een (deel van je) traject reist met Intercity direct of ICE, dan geldt een toeslag. Weekabonnement, weekendabonnement * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reist u als op een vrijdag. Ok in je vrij-reizenperiode. Donderdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Zaterdag, gratis tot.00 uur, daarna korting. Reizen met je OV-chipkaart en in- en uitchecken werkt niet in het buitenland.


Sitemap