Last news

Probeer het een keertje uit, nu met 30 korting dankzij deze kortingscode. Home webshops, prachtigkado, shop met korting met deze november 2018 codes en..
Read more
Maat: 0 Maak een keuze, onze service, gratis retourneren. We hebben wandeljassen, sportbroeken en vesten voor het echte buitenleven. 30 korting 19,99 13,99 15,99 13,99..
Read more
Daarnaast worden sommige artikelen door een externe leverancier bezorgd. Verlopen 25 korting op 1 artikel naar keuze. Zo vind je snel de gewenste producten..
Read more

Korting vue bankgiroloterij


korting vue bankgiroloterij

ZomerConcerten wordt deze samenwerking verder uitgebouwd. Alle zalen zijn uitgerust met groot scherm, optimaal geluid en comfortabele stoelen. De BankGiro Loterij is de nieuwe partner van Het Koninklijk Concertgebouw in de zomermaanden juli en augustus. . Theater, groot symfonisch orkest speelt samen met koor grootste kerst hits aller tijden. Het Concertgebouw is bijzonder blij met de BankGiro Loterij als nieuwe partner voor de ZomerConcerten. Het zomerprogramma korting rijksmuseum student van Het Concertgebouw, in de loop der jaren uitgegroeid tot een ijkpunt voor muziekliefhebbers in juli en augustus, maken we met deze samenwerking ng toegankelijker.'. Het volledige programma van de BankGiro Loterij ZomerConcerten wordt medio februari aangekondigd. Lees meer thank God It's Donna! In de tussentijd kunt u uw kortingstickets kopen aan de kassa van uw Vue-bioscoop, op vertoon van uw VIP-kaart. Zij kunnen straks met hun BankGiro Loterij VIP-kaart met voorrang en met 50 korting kaarten bestellen voor de ZomerConcerten.

korting vue bankgiroloterij

De zomerprogrammering is een mooi initiatief dat wij graag willen voortzetten. BankGiroLoterij tot 4,- korting, film Vue, voor 8,- naar de film! Met hun deelname ondersteunen zij tegelijk Het Concertgebouw Fonds, dat deze bijdrage gebruikt voor onder meer de instandhouding en verdere verduurzaming van het monumentale pand. Het stelt ons in staat blijvend te werken aan nieuwe concertvormen en nieuwe artistieke wegen. U kunt bij Kinepolis per VIP-kaart 4 tickets met korting bestellen. Met de BankGiro Loterij ZomerConcerten zet de cultuurloterij van Nederland de traditie voort die Robeco in 1989 begon. U kunt ook uw tickets kopen aan de kassa van de bioscoop neem uw VIP-kaart mee, bestel hier uw vouchers, hier leest u meer over het inwisselen van de vouchers. Of u nu van rom-coms houdt of van keiharde actie, van thriller of comedy, bij Vue ziet u de nieuwste films op de best mogelijke manier.korting vue bankgiroloterij

Voor Vue Purmerend in Vue te Purmerend kunt u telefonisch reserveren via.
U kunt per keer, maximaal 2 bioscoopkaartjes kopen per VIP-kaart.
De korting geldt uitsluitend voor.
Voor Vue Hoorn in Vue te Hoorn kunt u telefonisch reserveren via.


Sitemap