Last news

Wat is nu de korting in procenten? Een bedrag met een percentage verhogen (1 percentage) x bedrag. Deze kost normaal 400,- en is nu in..
Read more
Zaterdag :00 17:00 uur. Prijzen zijn geldig bij een minimale besteding van 20,00 aan siervuurwerk en maximaal 5 stuks per superaanbieding per persoon. Robin Hood..
Read more
Op vind je steeds de meest recente online kortingscodes, promoties en acties terug. Daarom steunen we een aantal goede doelen, we hebben ze hier op..
Read more

Korting apenheul 2018


korting apenheul 2018

die daar rondhangen, zoals ringstaartmaki's, berberapen en leeuwaapjes. Deze worden bij de entree uitgedeeld en bevatten een speciale sluiting die niet door de grijpgrage apenhandjes opengemaakt kan worden! Volg je het pad in het park, dan kom je langs verschillende aapsoorten uit Afrika, Zuid-Amerika en Azi. Blauwoogmaki, deze soort is bijzonder, omdat er in het wild nog geen 1000 van leven. Geldig t/m juni 2018, apenheul kortingscode: tot 50 korting op twee tickets. Behalve deze slingeraap dus!

Drukwerkdeal korting
Rituals korting ing
Diamonds by me kortingscode
Ah korting folder

Ter vergelijking: een zware vrachtwagen maakt zoveel geluid. Deze aap maakt namelijk het hardste geluid van alle apensoorten ter wereld! November 2018, pak 5 korting op je bestelling met deze Zooplus actiecode. Je vindt dit aap-rijke park op de Veluwe, om precies te zijn in wanneer 21 btw korting mediamarkt Apeldoorn. Daarnaast financieren ze via hun eigen natuurbehoudfonds een project die de blauwoogmaki in het wild moet beschermen. Deze aap heeft verder nog een gekke naam: die heeft deze te danken aan de opvallende witte snor, die je zowel bij het mannetje als het vrouwtje ziet. Pak deze codef1pg, december 2018, seizoenskaart kinderen 3 t/m 12 jaar met 5 korting bij de Apenheul. Vandaar dat ze ook zo genoemd worden. Wel zo verstandig: gebruik een speciale tas om je spullen in mee te nemen.


Sitemap