Last news

Bij Fun krijg je dit weekend maar liefst 15 korting op kerstartikelen en tafelaankleding. Alleen in de winkel Bij elke aankoop bij Top1Toys ontvang..
Read more
Korting is something that surrounds you with comfort and creates a superb environment. Hopelijk kunnen wij u zo spoedig mogelijk weer blij maken met..
Read more
Babymutsjes kun je eenvoudig en snel bij ons online shoppen. 10 korting op bestellingen vanaf 100,-). Muts baby meisje De outfit van je baby meisje..
Read more

Museumjaarkaart prijs korting


museumjaarkaart prijs korting

wat zijn precies de kosten van de kaart voor volwassenen en kinderen? Ik zie overal staan tot 18 jaar, maar niet vanaf welke leeftijd. Van Roon, 22:12 #5, bestaan er ook familie-Museum-jaarkaarten? Daarnaast echter zijn er ook tal van kleine musea en tentoonstellingen waar je gratis of met korting heen kunt in plaatsen waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord. Per kaart wordt eenmalig 4,95 euro inschrijfkosten in rekening gebracht. Van Sliedregt, 12:46 #2 Is er een boekje beschikbaar met een overzicht van alle musea etc. Je kunt bijvoorbeeld besparen met een kortingsbon of korting krijgen door te profiteren van een actie! Een museumjaarkaart kost 49,95 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen t/m uitbetaling zlm korting 18 jaar. Denk hierbij aan een actuele aanbieding, kortingsbon of actie waar je gebruik van kunt maken.

Ik zit in een rolstoel waardoor vaak ik, of mijn man als begeleider sowieso korting krijgt bij een museum. Met 2 kleinkinderen naar de wondere kamers in het gemeentemuseum van den Haag, iedereen in het bezit van een museumjaarkaart kost toch 2 x 3,50 omdat er een tentoonstelling is die niet is afgescheiden van het museum! U kunt toch een museumjaarkaart aanschaffen. Gelukkig zijn er nog enkele andere manieren om te besparen op de Museumkaart. Reactie infoteur, volgens mij bestaat deze helaas niet. Nu al weer 50! Je hebt natuurlijk keuze uit de grote en bekende musea zoals het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, het Anne Frank huis in Amsterdam en het Wereldmuseum in Rotterdam. Reactie infoteur, dat is inderdaad vreemd.


Sitemap