Last news

Zodra de kerstdagen voorbij zijn en het nieuwe jaar is ingeluid met champagne, gaat heel Nederland zich langzaamaan afvragen waar ze in het nieuwe jaar..
Read more
Of kun je je apparaten beter op een andere plek halen? Vergeet niet je, iKEA, family pas. Of je wel of niet je apparatuur haalt..
Read more
Graag helpen we u deze vragen op voorhand te beantwoorden. Maatwerk, stelt u specifieke eisen aan uw nieuwe meubelen? Zijn ze niet super tof? Nu..
Read more

Korting superwinkel.nl


korting superwinkel.nl

privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kun je te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Gebruik van persoonsgegevens, bij het gebruiken van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van. De techniek is het middel dat ons daarbij helpt. Acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang.

Nl beste merken, beste dealskorting superwinkel.nl

Dat is waar het bij Superwinkel om draait! Je denkt in oplossingen en werkt altijd nauwkeurig. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens). Onze medewerkers doen er alles aan om de klanten de allerbeste deal te kunnen bieden. Als Shop manager / content manager houd je je voornamelijk bezig met: Inkomende telefoontjes beantwoorden en afhandelen; E-mails en support-tickets beantwoorden en afhandelen; Social media monitoren (webcare Klachten inventariseren en oplossingen initiren; Aandragen nieuwe functionaliteiten, zowel frontend als backend; Corresponderen met Franse partners en bedrijven. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. De bewaartermijn voor bezoekers en gebeurtenissen in Google Analytics is 26 maanden na de laatste activiteit van de bezoeker. De ideale kandidaat, heeft minimaal HBO werk- en denkniveau; Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden; Heeft inlevingsvermogen; Is oplossingsgericht, proactief en klantgericht; Kan nauwkeurig en zelfstandig werken; Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlands en Franse taal (native) in woord en geschrift; Heeft affiniteit met internet.

Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Sitemap