Last news

Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een elektrische vouwfiets vanwege het kunnen meenemen op de achterbank van de auto, caravan hoeft dus niet extra belast..
Read more
Groene stroom, vandaag de dag wordt de meeste energie nog steeds opgewerkt in elektriciteitscentrales door verbranding van fossiele brandstoffen zoals aardolie, steenkolen en aardgas. Stroom..
Read more
Modder tussen je tenen, kiezels onder je voeten, koud water waarvan je bloed sneller gaat stromen. Vind jij dat ook zo fijn? Durf jij de..
Read more

Torfs 10 korting


torfs 10 korting

acties zoals 40 korting op bijvoorbeeld Nike en pumps van Ted Baker. Een wijziging van jouw artikel of maat is helaas niet mogelijk. Wens je als eerste op de hoogte te zijn van onze voordelen acties? Een onderhoudsproduct kan enkel aangekocht worden in combinatie met een paar schoenen en/of handtas.

torfs 10 korting

Zet ze op jouw verlanglijstje en je vindt ze altijd en overal snel terug via de knop "Je verlanglijstje" op de homepage. Mocht je vragen hebben tijdens het bestelproces via de webshop, kan je vanzelfsprekend steeds contact opnemen met onze klantenservice. Tijdens het bestellen: Heb je al je favoriete items geslecteerd in je winkelmandje, klik dan op "Bestelling afronden". Onderweg een bestelling plaatsen in de webshop kan via elk type smartphone of tablet. Dan zal je merken dat je onmiddellijk in stap 4 - het finaal overzicht terecht komt, eens je ingelogd bent. Tijdens de solden kunt u hier alle actuele acties en kortingen terugvinden. Verzending van uw kleding is over het algemeen gratis (bij besteding vanaf 10) en ook zijn regelmatig kortingscodes voor 60 korting of 10 extra korting (bovenop de sale) in omloop. Zelfs aan onze smartphone zijn we in geen tijd verknocht.torfs 10 korting

Dames-, heren- en kinderschoenen.
Extra 10 korting op reeds afgeprijsde Design Sales!
Home Vanaf 17 juli t/m 31 juli 10 extra korting!

Kortingscode 123 tijdschriften, Geef nooit korting jos burgers, Steam kortingscode,


Sitemap