Last news

Niet geldig in combinatie met andere acties. Als je vooraf online bestelt staat je maaltijd gewoon klaar op het door jou aangegeven tijdstip, wel..
Read more
In historisch Leeuwarden ontdek je een voorname stad waar de monumenten in oude stijl zijn gerestaureerd. Omschrijving programma: Instructie varen in een Langweerder Sloep. Vaar..
Read more
Later kwam de grote beer naar het Berenbos, waar hij inmiddels al heel wat jaren een onbezorgd leventje leidt. 26km Kleve(D) Tiergarten Kleve, Kleve, 2..
Read more

Korting belgie trein


korting belgie trein

korting. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Hieronder treft u een overzicht van de actuele acties. Kinderen onder de 12 (die deel uitmaken van een familie met minimum 3 eigen kinderen deze kaarten moeten niet vernieuwd worden. (Een officieel attest van de gezinssamenstelling kan eventueel in de plaats van vakken I en II worden toegevoegd (afgeleverd door de gemeente of via internet). Bij de eerste aanvraag moet een fotokopie gevoegd worden van het speciale identiteitsbewijs dat door het Hoog Commissariaat van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen aan het gezinshoofd afgegeven. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen een kortingskaart die geldig is tot het einde van het jaar waarin ze 12 worden. Nmbs is dit verplicht korting mega movie store te innen bij een treinreis tussen Brussel en de nationale luchthaven. Nmbs Weekendbiljet, met dit weekendtreinkaartje reist iedereen 1e of 2e klas met 50 korting tussen twee stations. Ze verbeteren de snelheid en gebruikservaring en stellen je gepersonaliseerde boodschappen voor.

Wezen De wezen behouden het recht op de korting onder de gewone voorwaarden. Je vult het formulier in en laat het legaliseren door je gemeentebestuur (alleen als je geen levenslang recht hebt op korting).

Gescheiden ouders Ouders die levenslang het recht op de korting hadden, behouden dat recht. De loketbediende zorgt voor de rest. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi. Voor deze groepen is er namelijk de mogelijkheid een gezamenlijke treinreis te maken van maar liefs 70 korting met gereserveerde zitplaatsen. Voor jongeren onder de 26 jaar is er de GO Pass. Overige aanbieders Naast de treinreizen van NS International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Hun laatste actie dateert alweer van het voorjaar van 2012.

Kortingsbon wok apeldoorn, 20 extra korting scotch and soda,


Sitemap