Last news

Ja ik heb interesse in vrijblijvende informatie van 12mndn Duurzaam. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van en we houden je op de hoogte! Normaal..
Read more
Groupon Winacties, groupon heeft soms winacties waar je gratis aan mee kunt doen en leuke prijzen kunt winnen zoals uitjes, vouchers of leuke producten. Je..
Read more
Formule 1 Race, net zo spannend als de Grand Prix, maar dan met een beetje extra! Al onze arrangementen kunnen natuurlijk naar hartelust gecombineerd worden..
Read more

Korting belgie trein


korting belgie trein

korting. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Hieronder treft u een overzicht van de actuele acties. Kinderen onder de 12 (die deel uitmaken van een familie met minimum 3 eigen kinderen deze kaarten moeten niet vernieuwd worden. (Een officieel attest van de gezinssamenstelling kan eventueel in de plaats van vakken I en II worden toegevoegd (afgeleverd door de gemeente of via internet). Bij de eerste aanvraag moet een fotokopie gevoegd worden van het speciale identiteitsbewijs dat door het Hoog Commissariaat van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen aan het gezinshoofd afgegeven. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen een kortingskaart die geldig is tot het einde van het jaar waarin ze 12 worden. Nmbs is dit verplicht korting mega movie store te innen bij een treinreis tussen Brussel en de nationale luchthaven. Nmbs Weekendbiljet, met dit weekendtreinkaartje reist iedereen 1e of 2e klas met 50 korting tussen twee stations. Ze verbeteren de snelheid en gebruikservaring en stellen je gepersonaliseerde boodschappen voor.

Wezen De wezen behouden het recht op de korting onder de gewone voorwaarden. Je vult het formulier in en laat het legaliseren door je gemeentebestuur (alleen als je geen levenslang recht hebt op korting).

Gescheiden ouders Ouders die levenslang het recht op de korting hadden, behouden dat recht. De loketbediende zorgt voor de rest. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi. Voor deze groepen is er namelijk de mogelijkheid een gezamenlijke treinreis te maken van maar liefs 70 korting met gereserveerde zitplaatsen. Voor jongeren onder de 26 jaar is er de GO Pass. Overige aanbieders Naast de treinreizen van NS International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Hun laatste actie dateert alweer van het voorjaar van 2012.

Kortingsbon wok apeldoorn, 20 extra korting scotch and soda,


Sitemap