Last news

We zijn natuurlijk apetrots. Het is de dag waarop scholieren, docenten en andere medewerkers van scholen voor voortgezet onderwijs in heel Nederland paars dragen om..
Read more
Walburg; Hof van Holland 25-A; Zwijndrecht; tel. Daarnaast is het museum iedere donderdagavond vanaf 17:00 gratis toegankelijk voor scholieren, studenten, CJP-houders en CKE-houders. Vraag nu..
Read more
De comfortabele partyboten van Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw zijn verwarmd en voorzien van een toilet, bar en geluidsinstallatie. De dagtochten zijn inclusief koffie, gebak en een scheepslunch...
Read more

Zandsculpturen garderen openingstijden


zandsculpturen garderen openingstijden

: Op de fotowebsite flickr kunt u oude foto's bewonderen van de activiteiten van stichting Ina Ama in de periode 1970. Lees verder Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Pesta Kain Merah Kebaja Merah zaterdag 1 februari 2013: Op zaterdag 1 februari 2014 houdt stichting Ana Upu in Gebouw Ina Ama de traditionele Moluks nieuwjaarsfeest onder de naam Pesta Kain Merah Kebaja Merah. Hij werd op 2 augustus 1955 in Middelbeers geboren. . Moluks Historisch Museum: In de nieuwsbrief van september 2016 aandacht voor het evenement Historie21 met herinneringen en verhalen in Capelle aan den IJssel, Molukse Indische verhalen in Indisch Salon "Over Zee de premiere "Enkeltje Toekomst" van de Brothers Timisela en vele andere bijzondere en interessante onderwerpen. De onderwerpen die aan bod komen hebben te maken met het actuele Molukse nieuws, geschiedenis, sport(historie kunst, literatuur, muziek, dans en dragen een Moluks karakter. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Nieuwsfeiten Landelijke Molukse websites met diverse interessante onderwerpen: - Tifamagazine: Geheime nota Treinkaping De Punt in 1977.

We zijn volop bezig met. Algemene informatie: t Veluws Zandsculpturenfestijn is dé trekpleister voor het hele gezin. Een artistieke en geheel in stijl aangelegde. Wat te doen in Nederland vandaag, morgen en de komende tijd?

Fries natuurmuseum openingstijden
Openluchtmuseum arnhem openingstijden winter
Sauna ridderrode openingstijden
Het loo apeldoorn openingstijden

De Ana-Upu Session Band zorgde met hun muzikaal optreden voor een gezellige (dans)sfeer. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Clinic voetbal en hockey bij Ana Upu: In samenwerking met Sportservice Ede organiseert stichting Ana Upu op woensdag 24 april, voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar een clinic voor de sporten voetbal en hockey. Een reeks interviews van twee nieuwe series met als thema "Wat is thuis" waarin 1e en 2e generatie Molukkers vertellen wat thuis voor hen betekende in oorlogsomstandigheden en hoe zij in Nederland een nieuw thuis hebben gecreerd. Voor meer informatie lees verder. Om een indruk te krijgen hoe het gezellig kan zijn. De dag werd afgesloten met, hoe kan het ook anders, een heerlijke Molukse maaltijd. De Surinaamse zanger Dana Fung Loy entertainde het publiek met aanstekelijk Surinaamse muziek. . Latue van de sponsorbijdrage lees verder. Jessica Manuputty-vocals ukelele, Daniella Loppies Na'omi Pariama-vocals, Nick Croes-gitaren-Gino Cochise-gitaren en percussie, Marilien Mogendorff-tekst en regie. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Nieuwsbrief april stg Moluks Historisch Museum: In de nieuwsbrief een uitgebreid verslag van de herdenking die de stichting Moluks Historisch Museum in Rotterdam op in Rotterdam organiseerde. Lees hier de uitnodiging.


Sitemap