Last news

Wat moet u doen? De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. In het weekend en tijdens de feestdagen mag dat..
Read more
Extra's, geverifieerde kortingscode, kortingscode van MediPreventie goed voor gratis extra's 2bxhm, pak code, gratis. Anders wordt je korting niet geregistreerd. Winkels D, winkels E..
Read more
Schrijf je in en ontvang de beste kortingscodes en aanbiedingen in je inbox. Voor slechts 1,- betaal je pas de volgende maand met een maandfactuur...
Read more

Korting premie zilveren kruis jaarbetaling


korting premie zilveren kruis jaarbetaling

ze de volledige premie voor een jaar in én keer betalen. Klik op de groene button die voor jouw situatie van toepassing is voor informatie over de mogelijkheden. Sinds 1995 is Zilveren Kruis onderdeel van Achmea. Naast de Basis Plus Module biedt Zilveren Kruis nog vijf andere aanvullende zorgverzekeringen aan, uiteenlopend van 8,25 tot 69,75 per maand. Dit is aanbevolen voor verzekerden die weinig tot geen zorgkosten verwachten te maken in 2019. Korting bij jaarbetaling, over zorgverzekeringsmaatschappij Zilveren Kruis, zilveren Kruis: Collectiviteitskorting, bij Zilveren Kruis is het mogelijk om op verschillende manieren collectiviteitskorting aan te vragen. Het slimste is om alle premies op een rij te zetten en de meest voordelige zorgverzekering te kiezen. Dit zal in 2017 niet zomaar veranderen. Op jaarbasis komt dat neer.120 euro. Zilveren Kruis Basis Exclusief, de Basis Exclusief verzekering is de restitutiepolis van Zilveren Kruis.

Uw rekeningnummer wijzigt u ook in Mijn Zilveren Kruis.
Wilt u korting op uw premie?
Betaal uw premie per halfjaar of per jaar en krijg korting!
Kiest u er voor om per jaar te betalen?

Manier van betalen wijzigen - Betalen - Zilveren Kruis
Maandbetaling of jaarbetaling bij
Collectiviteitskorting Zilveren Kruis Zorgpremiekorting
Jaarbetaling bij zorgverzekering 2019: hoeveel korting
Premiekorting bij jaarbetaling in 2017 lager

Share this;.00 avg. Ondanks dit enorme bedrag kan het slim zijn om de premie ineens te betalen. Zilveren Kruis Basis Budget, de Basis Budget polis is de goedkoopste basisverzekering die Zilveren Kruis aanbiedt. Mocht je kiezen voor een niet gecontracteerde zorgverlener, dan vergoedt Zilveren Kruis 75 van het gemiddelde gecontracteerde tarief. Met deze basisverzekering heb je volledige keuzevrijheid. Echter is de verwachting dat dit aantal verminderdaangezien de kortingen ook lager zijn voor 2018. Er kan namelijk ook gekozen worden voor een jaarbetalingwaarbij er een korting wordt gegeven op de totale zorgpremie. . Als we deze premie x 12 vermenigvuldigen is de jaarpremie 1131. In ons overzicht staan alle zorgverzekering die korting geven met daarbij de hoogte van de korting.

Met korting naar nemo
Bepharma kortingscode
Kortingscode 123ledspots


Sitemap