Last news

Pak deze korting, geldig t/m december 2018, bij Flixbus is je reis tot 15 minuten voor vertrek kosteloos te annuleren. Online, travel smart and cheap..
Read more
Gratis verzending, de top tip van e-Kortingscode voor deze webshop is het gezamenlijk bestellen met je vrienden of familie. Je kan hier terecht voor alle..
Read more
Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. De kortingsbonnen van andere bouwmarkten..
Read more

Treinkaartjes kortingsactie


treinkaartjes kortingsactie

Treinkaartjes bij ActieVanDeDag (Augustus 2018 in augustus 2018 bestelt u online 3 verschillende reisproducten bij ActieVanDeDag, waaronder een Weekenddagretour, NS Dagretour en een NS Dal Dagkaart. Jongeren van 12 t/m 18 jaar reizen in de zomervakantie met de NS Jongerentoer 3x retour met de trein voor slechts 36 ( 12 per dagretour). De Weekenddagkaart van Kruidvat is geldig op én zaterdag of zondag in de reisperiode van 22 juli t/m en geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Vaak zijn alle Nederlandse treinvervoerders aangesloten bij deze. Meer over: Trein Weekenddagretour! Meer over de OV Dagkaart van Primera NS Treinpakkers (september 2017) In augustus 2017 bestelt u bij de Spoordeelwinkel weer NS Treinpakkers (voormalig NS Spoordeelweken). Belangrijk om te weten is dat deze actie treinkaartjes niet gebruikt mogen worden in combinatie met andere kortingsacties. Verlopen acties Kruidvat Dagkaart (Juni 2018) Vanaf maandag 18 juni bestelt u én Dal Dagkaart voor 15,99, twee voor 14,99 (per stuk) en drie voor 13,99 (per stuk). Verkrijgbaar voor 26 ( 13 per persoon) t/m 13 mei met als uiterste reisdatum Meer over de: Superdal Dagkaart! Bekijk Actie, er even een dagje tussenuit?

Reis goedkoop met de trein middels een kortingsactie en bespaar op uw reiskosten. Houd de website daarom in de gaten voor nieuwe NS Kortingsacties. Geldig in 2 verschillende reisperiodes van 09:00 t/m 04:00 uur en in het weekend de hele dag. Het voordeel hiervan is dat deze ideaal zijn voor een weekendje weg of voor vakanties. Het is toegestaan om enkel de NS dagretour te gebruiken en de voucher entree Holland Casino niet te gebruiken. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 28 februari 2018 in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Meer over Hema treinkaartjes! De Jumbo treinkaartjes zijn geldig t/m vanaf 09:00 uur en in hetw weekend de hele dag. Trein naar Antwerpen 17,50 T/m boekt u treintickets naar Antwerpen voor 17,50 ( 35 retour).

Meer over: Treinkaartjes van VakantieVeilingen.
In maart 2018 zijn de Kruidvat treinkaartjes weer verkrijgbaar.
Vanaf is een NS Dagkaart Dal Vrij al verkrijgbaar vanaf.99 euro per stuk.
Reis in het weekend de gehele dag of doordeweeks in de daluren.
Actievandedag treinkaartjes worden het hele jaar door verkocht.


Sitemap