Last news

Een frietje stekken kan vanaf 2,95, inclusief saus naar keuze: waaronder mayo, curry, vlammen-, samurai-, hannibal-, mammoet- en gele bickysaus. (Paraplus zijn aan boord aanwezig.)..
Read more
De aanwerving van de 1ste werknemer opent voor een periode van 20 kwartalen met ingang van het kwartaal van indienstneming, het recht van de werkgever..
Read more
Thomas de Stoomlocomotief, op zaterdag 29 en zondag 30 september maakt het populaire blauwe treintje Thomas de Stoomlocomotief een tussenstop bij de Julianatoren voor een..
Read more

40 korting ov na afstuderen


40 korting ov na afstuderen

je deze pas half september gaan gebruiken. Ben je recentelijk afgestudeerd, dan kan je gebruik maken van het Uitgestudeerd lg g3 kortingscode aanbod, waarmee je een jaar lang gratis een Voordeelurenabonnement van de NS ontvangt. Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen.

Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Mijn vriend is afgelopen jaar afgestudeerd en heeft een jaar daarvoor 3 maanden tussendoor zijn OV stopgezet. Nu kreeg hij te horen na zijn afstuderen.

Daarmee doet de NS aan klantbinding. De prijzen van het OV-Jaarabonnement lees je hier. Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een NS-Jaarabonnement en een OV-Jaarabonnement. Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket. Een, nS voordeelurenkaart is een, oV-chipkaart met een kortingsabonnement van. De actie is geldig tot drie maanden nadat je geen recht meer hebt op een studentenreisproduct. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren?

Kiabi kortingscode oktober, Bol com 5 euro korting,


Sitemap