Last news

Leer meer over cookies en hoe u ze kan uitschakelen. Er kunnen meerdere cadeaubonnen verzilverd worden in én bestelling. Bekijk alle deals 10 korting..
Read more
Of Welke maten zijn er? 35, korting 35 Korting op Mountains Blauw bij Dekbed Discounter. 15 Korting 20 Korting op Mandala Turquoise bij Dekbed Discounter..
Read more
Babys zullen vanaf een leeftijd van 3-4 maanden steeds meer de neiging en vaardigheden ontwikkelen om dingen naar hun mond te brengen en hierop te..
Read more

40 korting ov na afstuderen


40 korting ov na afstuderen

je deze pas half september gaan gebruiken. Ben je recentelijk afgestudeerd, dan kan je gebruik maken van het Uitgestudeerd lg g3 kortingscode aanbod, waarmee je een jaar lang gratis een Voordeelurenabonnement van de NS ontvangt. Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van. Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen.

Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Mijn vriend is afgelopen jaar afgestudeerd en heeft een jaar daarvoor 3 maanden tussendoor zijn OV stopgezet. Nu kreeg hij te horen na zijn afstuderen.

Daarmee doet de NS aan klantbinding. De prijzen van het OV-Jaarabonnement lees je hier. Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een NS-Jaarabonnement en een OV-Jaarabonnement. Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket. Een, nS voordeelurenkaart is een, oV-chipkaart met een kortingsabonnement van. De actie is geldig tot drie maanden nadat je geen recht meer hebt op een studentenreisproduct. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren?

Kiabi kortingscode oktober, Bol com 5 euro korting,


Sitemap