Last news

Geef je mening over energieverbruik en maak gratis kans op een mobiele airconditioner van DeLonghi ter waarde van 749. Vraag dan het gratis informatiepakket hartfalen..
Read more
Bedrijfsgegevens, website: adres: Harlingerstraat 7b 1704 BT, plaats: Heerhugowaard. Selecteer type voor voorraad. Deze stand in de sale inclusief 500WH accu en een Strand..
Read more
Etc stand straight and then hold the sandbag using your both hands. Both practices make great. Kinderen over de hele wereld kunnen genieten van onze..
Read more

Tele2 vriendenkorting


tele2 vriendenkorting

MB 5000 MB 10000 MB 20000 MB onbeperkt MB 2000 MB 5000 MB 10000 MB 20000 MB onbeperkt MB, contractsduur: 2 jaar, even geduld aub. U stuurt dezelfde dag een e-mail met een screenshot of foto van de prijs van de andere aanbieder naar (onder vermelding van uw ordernummer). Type abonnement: nieuw abonnement verlengen, toestel: - Alle merken -AppleHuaweiSamsungSony, type toestel: - Kies eerst een merk. Betaal toestel: direct deels direct per maand, bundel: onbeperkt onbeperkt, databundel: 0 MB 1500 MB 2500 MB 4000 MB 6000 MB 0 MB 1500 MB 2500 MB 4000 MB 6000 MB, contractsduur: 1 jaar 2 jaar, even geduld aub. Het artikel moet in de winkel of de webshop duidelijk zijn geprijsd. Het gaat bij het alternatieve aanbod om exact hetzelfde abonnement. U plaatst de bestelling bij Gsmweb en rekent de huidige prijs. Provider Toestel Totale toestelkosten Eenmalige betaling Totaal kredietbedrag Termijnbedrag Duur overeenkomst Vaste debetrentevoet / JKP 0 0 0 X Schrijf in op onze nieuwsbrief Op zoek naar de nieuwste iPhone?

Als er sprake is van speciale promoties (bijvoorbeeld gratis VR bril of 50 euro cash Back) dan dient dit gelijk te zijn bij beide aanbiedingen. Het toestel is bij de alternatieve aanbieder in nieuwstaat, compleet en uit voorraad leverbaar in de originele en gesloten fabrieksverpakking. De prijs van het toestel is geen onderdeel van een gecombineerde aanbieding of gecombineerde producten/diensten. Na goedkeuring ontvangt u het prijsverschil binnen twee weken retour.

Kortingscode telefoonglaasje
Korting aansluitkosten tele2

Type abonnement: nieuw abonnement verlengen, toestel: - Alle merken type toestel: - Kies eerst een merk. De verzendkosten (die bij ons nul zijn) en thuiskopieheffing (die bij ons al in de prijs zitten) zijn meegerekend in de prijsvergelijking. Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief met aanbiedingen met de beste prijsgarantie en maak dan ook iedere maand kans op mooie prijzen. Als de maandprijs (inclusief toestelbundel) of de provider van het alternatieve aanbod niet gelijk is aan die van, dan is er geen sprake van een vergelijkbaar aanbod en valt dit niet onder de prijsgarantie. Wij berekenen de voordeligste aanbiedingen voor. Er is geen sprake van een verkeerde prijsweergave op de website van de andere aanbieder.


Sitemap