Last news

Treintickets naar Berlijn 39, boek in november 2018 en reis in december, januari en februari voor 39 met de trein naar Berlijn. Belgi met..
Read more
Je krijgt een rondleiding van een ex-mijnwerker die dus als geen ander weet hoe het er onder de grond aan toe gaat. By using this..
Read more
Voer uw telefoonnummer in: Ontvang altijd de nieuwste folders van via e-mail. Binnen 2-3 werkdagen in huis gratis thuisbezorgd vanaf.- gratis afhalen en retour in..
Read more

Korting de friesland zorgverzekeraar


korting de friesland zorgverzekeraar

premiekorting. Vanaf medio november 2018 tref je hierboven de zorgpremies en collectiviteitskortingen voor 2019 (voor zover bekend) aan. Ook zonder over te stappen van zorgverzekeraar kun je profiteren van de voordelen van een collectieve zorgverzekering. . Daarnaast of je de voorkeur hebt voor maand- of jaarbetaling van de zorgpremie en de hoogte van je vrijwillig eigen risico. Je weet dan wat je zorgverzekering voor 2019 gaat kosten en ook welke zaken er vergoed worden.korting de friesland zorgverzekeraar

Welke korting kunt u krijgen op uw premie?
Bekijk het antwoord bij de veelgestelde vragen over premie en betalingen bij.
Verschillende Collectieven voor extra korting.
Bij, de Friesland sluit u zich bijvoorbeeld aan voor het Natuur en Fit collectief, het studenten- of werknemers.
De Friesland collectieve zorgverzekering met collectiviteitskorting, doe direct een premieberekening zie hoe je de maximale korting krijgt bij, de Friesland.

De korting voor vooruitbetalen per kwartaal vervalt. Je bent dan met terugwerkende kracht vanaf verzekerd. Indien je je oude zorgverzekering dus voor 31 december hebt opgezegd, heb je tot e tijd om en nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Download de gratis De Friesland App en regel je declaraties makkelijk en snel. Pak deze korting, het kraampakket kan gratis aangevraagd worden vanaf 6 maanden zwangerschap. 12 november 2018: Op 12 november moeten alle zorgverzekeraars van de minister hun zorgpremies voor 2019 bekend hebben gemaakt. Uw thuiswonende gezinsleden hebben ook recht op deze korting.

Be slank kortingscode, Kidzcity korting,


Sitemap