Last news

Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. Vast bedrag korting op je bestelling (bijv. . Bij..
Read more
De kortingscodes zijn volledig gratis te gebruiken en voor iedereen beschikbaar. De code wordt automatisch gekopieerd naar het klembord, maar je kunt ook nog voor..
Read more
Met zo veel goeie acties hoef je je geen moment te vervelen deze vakantie! Een opkikker nodig tijdens de herfst? Dat vindt ook en het..
Read more

Renault winterbanden korting


renault winterbanden korting

zachte rubber van de winterband de remweg langer maakt bij hogere temperaturen. Klik hier om eenvoudig uw winterbanden te bestellen. Ons kickz korting bandenaanbod is groot zodat u een ruime keuze heeft. Losse montage (niet in combinatie met wisseling van wielen) van slotbouten verzorgen wij voor 77,50.* * voor een Renault M├ęgane GT is de prijs van losse montage slotbouten 99,95. Indien u wenst te wisselen van lichtmetalen velgen naar stalen velgen, zijn andere bouten benodigd voor de montage. Tussen 0C en 7C verkort de remweg met 10 (nat wegdek). Wanneer moeten winterbanden gewisseld worden? Maak nu een afspraak om de winterbanden te monteren/wisselen.

renault winterbanden korting

Bij de Bochane Groep denken wij graag met je mee en kunnen wij een winterbandenset zeer scherp aanbieden. Voor je eigen veiligheid: Bochane Renault winterbanden. Pas als de eerste vlokken sneeuw vallen denkt men eraan. Onze forfaits seizoen wissels : Forfait wissel van 4 wielen (banden gemonteerd op velgen) : 35 forfait wissel van 4 banden : 56 maak uw leven makkelijker met Renault Service. Kiest u zelf welke winterbanden u koopt? Bovendien zal de werkplaats korting dagje uit vaak volgepland staan als het glad wordt. Losse banden of winterkits?

Little 10 days korting
Kortingscode vtwonen magazine
Tims onlinedierenspeciaalzaak kortingscode


Sitemap