Last news

De meeste webshops stellen kortingscodes beschikbaar in de vorm van een percentage, een geldbedrag of een service (bijvoorbeeld gratis verzending). In plaats van een coupon..
Read more
Altijd Korting en het Netabonnement voor bus, tram en metro. Stopzetten, als je geen recht meer hebt op het studentenreisproduct, dan moet je dit zelf..
Read more
The focus of the sister site called m is mainly self-catered properties and this sister site has been launched recently. Elke dag nieuwe acties, aanbiedingen..
Read more

Hoeveel korting studenten ov


hoeveel korting studenten ov

zult bij treinreizen moeten reizen met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer moeten reizen met 34 korting. En hoe zit het met je studenten, oV -chipkaart tijdens de feestdagen? Zet je je studentenreisproduct te laat stop, dan kost je dat 97,- per halve maand. Loopt je studie nintendo korting meer dan een jaar uit, dan moet je zelf je studentenreisproduct stopzetten. Of je gratis kunt reizen met het openbaar vervoer hangt van jouw situatie.

Je mag met een Week.
Studenten, oV door de weeks gratis rijzen, en in het weekend met 40 korting (Dit geldt voor Trein, bus, tram en metro).
NB: Je krijgt geen korting bij de Nachtbus, niet doordeweeks en ook niet in het weekend.
Ik heb een studenten week-.
Hoeveel mensen kan ik daarop meenemen met 40 korting?

Voor hbo of universiteit krijgt u het reisproduct voor de officile duur van uw opleiding. Of studeer je al een tijdje en weet je eigenlijk niet zeker of je nog wel gebruik mag maken van. Dan krijgt u het reisproduct zolang u staat ingeschreven op dit niveau. Dan is uw studentenreisproduct een lening (in 2017 is dit 89,07 per maand, in 2018 91,62 per maand). Je gaat een opleiding doen waarvoor je geen studiefinanciering krijgt. Koop op (nieuw venster) je internationale ticket en geef aan met welk abonnement je reist. Controleer na vijf werkdagen op, mijn DUO of het stopzetten is gelukt. . Dan mag u reizen vanaf de maand die volgt op uw aanvraag. U leest er ook hoe het zit met reizen op feestdagen. Dan moet u ook uw studiefinanciering stopzetten. Dit geldt echter alleen in de weekenden.

Zet je je studentenreisproduct te laat stop, dan kost je dat 97,- per halve maand.
Met het studentenreisproduct.
OV -chipkaart reis je binnen Nederland gratis of met korting in bus, tram, metro en trein.
Dat betekent dat je bijna alle vormen van.
OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding.


Sitemap