Last news

Er waar iedereen nietsvermoedend zijn filmpjes aanklikt, wordt het geluid als vanzelfsprekend ervaren. Ook het bewerken van de soms vele noem het maar saaie minuten..
Read more
Lees reviews (46) 39 Korting avond-entree zondag t/m donderdag, normaal 15,50 nu 9,50. Aestas Beauty Sauna Huidtherapie Lelystad is een modern wellness centrum met..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m december 2018, tot 30 korting op Old Skool en Slip On schoenen bij Vans. Nieuwste Vans Kortingscodes: Korting, korting..
Read more

Kortingsbon omniversum


kortingsbon omniversum

bestaat uit een film op grootbeeld. Dat is wel heel veel licht! Het woord 'grootbeeldfilmtheater' vat goed samen wat het Omniversum. Vier je feestje in Omniversum! Omniversum is dagelijks geopend. Even wat technische specificaties om een indruk te krijgen van de grootsheid van het scherm in Omniversum: elk filmbeeldje is maar liefst 10 maal groter dan dat van een gemiddelde bioscoopfilm en wordt daarnaast 500 keer vergroot zodat het beeld op de reusachtige filmkoepel kan. Wissel Jouw spaarpunten in voor gratis producten, extra korting, een dagje uit of een donatie. Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor Omniversum? Een beeldscherm zo groot als een half voetbalveld? Ja, zo groot is het projectiescherm van Omniversum.

Kortingsbon beeldenmarkt, Royal canin kortingsbonnen, Kortingsbon circus renz haarlem,

Ben je binnenkort jarig en wil je een heel bijzonder feestje geven? Geniet tijdens een bezoek niet alleen van een film maar ook van het uitgebreide assortiment in onze horeca en winkel. Bestel deze in onze webshop. Je begrijpt wel dat het een indrukwekkend gezicht is om een film van dit kaliber te zien. Neem contact met ons. Bezoekersinfo, plan je bezoek aan Omniversum met informatie over prijzen, openingstijden, faciliteiten, route en parkeren en arrangementen. Mis geen Omniversum aanbieding! Als je kijkt naar een film van zo'n drie kwartier dan heeft deze een lengte van -schrik niet- 4,5 kilometer. Op deze plek bekijk je films die je als het ware naar een andere wereld brengen.

Omniversum Korting 2018 Korting voor Omniversum in Den Haag Korting Omniversum 2018 Bespaar met een 5,00 korting op kaarten voor Omniversum


Sitemap