Last news

Klik op Afrekenen om verder te gaan met het voltooien van de betaling. Allereerst plaats je de artikelen die jij nodig hebt in je..
Read more
Besparen, geverifieerde deal, voetbalshop aanbieding met kortingen tot. Werkt op 9V batterij. Word dus ook member en profiteer van al die extra voordelen. De residentie..
Read more
Alleen kortingscodes die door zelf of via ". Mocht er om een technische reden niet online besteld kunnen worden, dan kunt u in overleg met..
Read more

Kortingskaarten sprookjesbos


kortingskaarten sprookjesbos

op 'volgende'. Daar kan u met het dropdownmenu kiezen voor 'mijn activiteiten' en 'mijn speelplein' om een overzicht te krijgen van respectievelijk de activiteiten waarvoor u uw kind(eren) hebt ingeschreven. Toestemming alleen naar huis In principe mogen de mini's en kleuters het speelplein niet alleen verlaten, tenzij u beslist dat ze met een oudere broer of zus naar huis kunnen. . De badge(s) voor uw kind(eren) ontvangt u op het speelplein of hebt u al ontvangen tijdens een eerdere werking. Het formulier 'toestemming alleen naar huis' kan u vinden onderaan de pagina in het E-loket. Daarna starten we onze zoektocht naar geschikte begeleiding. Vervolgens klikt u op 'registreren'. Let op dat u elke stap helemaal doorloopt. Breng dan wel in het begin van elke week de hoofdverantwoordelijke op de hoogte hiervan.

Speelpleinwerking Kattestroof voor kinderen tot
Kortingskaart NS voor afgestudeerden Auto en Vervoer
Kinderkleding & Babykleding outlet
Nl - Home Facebook
Kortingscode - 50 korting

U ontvangt een e-mail wanneer deze beschikbaar zijn. Maak uw eigen profiel met gebruikersnaam en kortingscode smulderstextiel wachtwoord aan. Hou ze goed bij, want je hebt ze elke speelpleinperiode opnieuw nodig. Terugbetalingen van de speciale activiteiten en uitstappen zijn enkel mogelijk op vertoon van een medisch attest. Voor de uitstappen en speciale activiteiten moet u vooraf inschrijven en betalen. Je kunt altijd zelf iets voorzien voor uw kind(eren). Tijdens de zomervakantie wordt de gemeentelijke basisschool van Leefdaal, Dorpstraat 540 zes weken lang onze vaste stek. Ouders vullen hiervoor de inlichtingenfiche inclusiewerking in en maken een afspraak met de dienst vrije tijd en communicatie om de fiche te bespreken. . Na afloop worden ze een tijdje bewaard in het gemeentehuis bij de dienst vrije tijd en communicatie. Gsm speelplein:, waar en wanneer, tijdens de paasvakantie toveren we de gemeentelijke basisschool 't Zonneveld Bertem,.E. Hou zeker uw rijksregisternummers en uw bankkaart bij de hand als u voor de eerste keer een registratie doet. Bij twijfel zal de hoofdverantwoordelijk u contacteren.

Kortingskaarten sprookjesbos
kortingskaarten sprookjesbos


Sitemap