Last news

Help de bezoekers van dan met besparen door deze code hieronder door te geven. Zoek een winkel: Kiabi, Zooplus. Categorie: Sport Outdoor, home. Zie kortingscode..
Read more
Zo worden niet alleen dagelijks nieuwe members only codes toegevoegd maar komen er in de toekomst leuke functies bij. Het is dan fijn als je..
Read more
Bellen) Internet, TV en bellen Snelheid Mbps100 Mbps Snelheid Mbps100 Mbps Digitaal/ Interactieve TV Bekijk de TV pakketten Altijd 24/7 vast en mobiel 77, 49..
Read more

Met korting naar nemo


met korting naar nemo

krijgt u direct 50 korting op de entree van Science Center. Nemo jouw beoordeling: Dagje uit in de stad: 2018 Alle dagjes uit op 1 site. Science center, nEMO is leuk voor alle leeftijden. Maar je kunt natuurlijk ook iemand meenemen die de teksten voor je uitlegt! Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Heel veel te zien en te doen maar echt veel te veel mensen aanwezig en geen logische volgorde/looproute. Controleer op korting, onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. In de nemo webshop kan je vouchers kopen. Door de enorme drukte (lees veel en veel te druk, chaotisch druk) zijn we ook niet overal aan toegekomen helaas en dan maakt het wel een redelijk duur uitje.

Van Veen - Brummel, 2 september 2017 Gezin Leuk, maar te druk! Nemo kaartje cadeau Wil je iemand een dagje nemo cadeau doen? Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. Dit is het interactieve Science Museum in Amsterdam voor jong en oud. Ga zelf aan de slag en vindt uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat.


Sitemap