Last news

Daarnaast zijn er ook botsautos, voor het kermisgevoel. Een kinderfeestje (inclusief entree) kost 12,50 per persoon. Nog nooit zag je zon mooie lichtgevende draaimolen, hij..
Read more
Niet alleen in tijd, ook wat thema betreft. De oude duif zegt: mmh lekker een jong blaadje! Na een aantal spannende en vermoeide uurtjes kwam..
Read more
Op de A59 neem je na tien kilometer afslag 37 Volg nu de N261 tot aan de afslag Efteling. 1 week) weekprijs vanaf 255. Plan..
Read more

Met korting naar nemo


met korting naar nemo

krijgt u direct 50 korting op de entree van Science Center. Nemo jouw beoordeling: Dagje uit in de stad: 2018 Alle dagjes uit op 1 site. Science center, nEMO is leuk voor alle leeftijden. Maar je kunt natuurlijk ook iemand meenemen die de teksten voor je uitlegt! Toon beoordeling per criterium Sfeer Prijs/kwaliteitsverhouding Personeel Faciliteiten Aanbod Heel veel te zien en te doen maar echt veel te veel mensen aanwezig en geen logische volgorde/looproute. Controleer op korting, onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. In de nemo webshop kan je vouchers kopen. Door de enorme drukte (lees veel en veel te druk, chaotisch druk) zijn we ook niet overal aan toegekomen helaas en dan maakt het wel een redelijk duur uitje.

Van Veen - Brummel, 2 september 2017 Gezin Leuk, maar te druk! Nemo kaartje cadeau Wil je iemand een dagje nemo cadeau doen? Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. Dit is het interactieve Science Museum in Amsterdam voor jong en oud. Ga zelf aan de slag en vindt uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat.


Sitemap