Last news

Met de Jongerentoer kunnen tieners drie dagen onbeperkt door Nederland reizen. Het treinvervoer werd een groot succes en er kwamen steeds meer spoormaatschappijen bij, die..
Read more
De switch was vlug gemaakt en sindsdien is Ouwehands Dierenpark in Rhenen een moderne, grote dierentuin in een prachtige bosrijke omgeving. De toegangsprijzen van dierentuinen..
Read more
Niet geldig op het merk Van Lier. De korting wordt berekend over het orderbedrag exclusief BTW en verzendkosten, en na aftrek van korting verkregen..
Read more

Ns korting kaartjes mei 2017


ns korting kaartjes mei 2017

met de trein, normaal besteden we altijd aandacht aan actie treinkaartjes waarbij ook de toegang van een attractie is inbegrepen. 2x Enkele reis, de actie voor Twee enkele reizen bestaat nog steeds, en is weer normaal te koop. Bij, en heb je allemaal leuke aanbiedingen. Met de trein goedkoop naar het Spoorwegmuseum? Een internationale treinreis maken met kinderen? Zo zijn kinderen t/m 3 jaar gratis, reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met een Railrunner en is het Kids Vrij abonnement ook geldig in treinen van Arriva.

Ns korting kaartjes mei 2017
ns korting kaartjes mei 2017

Of je kan samen met een vriend op pad. Ook deze maand zijn er weer allerlei goedkope treinkaartjes. Wil je weten welk voordelig treinkaartje voor jou het beste is? Dit abonnement is intressant voor zowel incidentele als regelmatige treinreizigers met kinderen. Dolfinarium Harderwijk: 36 korting: 15,95. Treinpakker: Superdalticket: 9,95 per kaartje, de NS heeft zelf ook goedkope treinkaartjes: twee. Railrunner voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Met de NS Railrunner kunnen kinderen in de trein 2e klas reizen voor slechts 2,50 ongeacht de bestemming. Ook dan is er een interessante treinactie voor. Dierentuin acties Een bezoek aan de dierentuin duurt gemiddeld drie uur.

Vekto kortingscode, Telefoonglaasje.nl kortingsbon,


Sitemap