Last news

Neem eenvoudig contact op met de klantenservice via het telefoonnummer. Naast alle sauna aanbiedingen, sauna korting en sauna acties vind je op, sauna, deals nu..
Read more
Voor alle vroegboekers (boeking 2 maanden van tevoren) op zijn er daarnaast 4 gratis toppings te besteden. Opener, bij Center Parcs kun je op heel..
Read more
December 2018 Scoor nu de Playboy VIP For Him geheel gratis bij je bestelling - Kortingscode t Pak deze codeqcnp Geldig bij een minimale besteding..
Read more

Bobbejaanland korting jumbo


bobbejaanland korting jumbo

met ingewisseld worden voor een kortingsvoucher. Leuk pretpark, waardering: 8,6 vrijdag om 13:31 uur. Alvast veel plezier. Super leuk, alleen wel iets meer voor de kleinere. Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor, bobbejaanland en voeg de toegangskaarten toe aan je winkelmand. Schrijf je nu in! Met vriendelijke groet Reactie infoteur, Ik ben bang van niet, maar u kunt het altijd proberen. Met, jumbo geniet je van korting op de leukste Dagjes Uit in en rondom Nederland. Kijk dan eens op marktplaats.

bobbejaanland korting jumbo

Lia Setton, 11:27 #4 Bij het sparen van de dagje-uit-zegels, ging ik nog uit van de vorige actie, waarbij je een restaurant van keuze kon bezoeken en er gaan eten en dan korting kon krijgen. Bijvoorbeeld op deze link (let op: dit is een tijdelijke deal) #3 Tot 16,50 bij Travelbird, wanneer: net als bij Groupon is er af en toe een deal beschikbaar bij de Duitse Travelbird. 5,00 (4 stuks gebruiken) zo ja hoe verder Reactie infoteur, Op de website kan de kortingsvoucher ingewisseld worden (zie artikel). Waardering: 7,4 vrijdag om 10:36 uur.

Bobbejaanland in Belgi is een echte kortingsknaller. Francien, 21:21 #9 Mijn vraag is of we ook op zondag gebruik kunnen maken van dagje uit? Jumbo, normaal E 25,-, trein lunch is, speciaal voor, jumbo -klanten, in april en mei al te koop voor 17,50 met drie kortingsmunten. Wat: in juli en augustus bespaar je 30 en zijn veel andere acties beter. Bobbejaanland zelf #2 Tot 16,50 korting bij Groupon, wanneer: de deal is af en toe beschikbaar bij de Duitse of Belgische Groupon. Waar: op de site van Groupon. Let op: Travelvird rekent wel forse "bestelkosten" waardoor de deal iets duurder wordt dan bij Groupon. Waardering: 7,6 vrijdag om 08:48 uur. Het hele jaar door zijn er acties om de hoge kassaprijs met een procent of 50 te drukken. Marjan Kop, 11:37 #17, vraag: op de muntjes die je moet sparen staat 'stapel je korting tot.00 per kaartje' en op de website staat niet meer dan 4 kortingsmunten, wat is nu het juiste? Reactie infoteur, De site kan ik momenteel zonder problemen bereiken.

Corin Wolf, 22:52 #13 Ik had 6 kaarten besteld voor Burgers Zoo met de maximale korting, na alle codes te hebben ingevuld ging er iets mis met de site en had ik maar 4 kaarten met korting. Stap 3: Kies je Dagje Uit en het aantal munten dat je wil verzilveren. Wat: ook hier betaal je tussen de 19,- en 21,- voor een ticket. Zo hoef je niet steeds dezelfde gegevens in te vullen. Ik heb daar helemaal niets mee. Nu wil ik morgen met 4 personen naar het ddolfinarium en dacht ik ik gebruik deze kortings kaarten het scheelt tenslotte 60 euro.


Sitemap