Last news

Profiteer nu van heel veel producten voor slechts 99 cent bij Albert Heijn tijdens Route. Krijg nu de 2e gratis tijdens de hamster weken bij...
Read more
Dit is jouw uitgelezen kans om die mooie top of broek in de uitverkoop te kopen. Merkkleding outlet betekent bij ons nieuwe merkkleding van A-kwaliteit..
Read more
ShoesForFashion geeft 10 korting bovenop de sale. Word dus ook member en profiteer van al die extra voordelen. tot 3, oTTO, sale bij otto..
Read more

Disney jaarkaart met korting


disney jaarkaart met korting

en een pasfoto toe te voegen. Op deze dagen heb je geen toegang tot de parken. Tickets pagina (geldig voor een heel jaar op een willekeurige dag). . Daarmee reis je met 40 korting in het weekend. Je betaalt dan het prijsverschil tussen beide kaarten, waarbij er wordt uitgegaan van de daadwerkelijk betaalde prijs van de huidige jaarkaart (prijs staat vermeld op de voorzijde) en de reguliere prijs van de hogere variant. Download het overzicht met blockdagen per jaarkaart hieronder. Overzicht, disneyland Parijs biedt je de keuze uit vier soorten jaarkaarten: Discovery, Magic Flex, Magic Plus en, infinity. Stempels kunnen niet van het ene naar het andere steam kortingscode formulier worden overgenomen. De prijs van dit E-ticket wordt vervolgens bij Bureau Passeport Annuel verrekend met de prijs van de gekozen jaarkaart. Afhankelijk van welke vorm je kiest, is de geldigheid anders.

Altijd 25 korting - met je Diner, jaarkaartdisney jaarkaart met korting

Ter plaatse, bij de aanschaf van een jaarkaart ter plaatse, heb je eerst een toegangsticket nodig voor het Disneyland Park. In het Disneyland Park laat je de dagkaarten upgraden naar jaarkaarten bij Bureau Passeport Annuel. Heb jij recht op het studentenreisproduct? Lees geef nooit korting jos burgers meer, is mijn studentenreisproduct geldig? Ben je al in het bezit van een jaarkaart en wil je verlengen, gebruik dan het 'Bon de Commande Renewal' formulier. France, hou er rekening mee dat de verzending van een jaarkaart vanuit Frankrijk per post enige tijd kan duren.


Sitemap