Last news

Slide Show, also ideal for wall-mounted displays, a slide show feature breaks the monotony of just looking at home controls all the time. Weather data..
Read more
Hier kun je jouw code uit de Nationale Postcode Loterij Voordeelagenda inwisselen voor korting op een dagje weg naar keuze. Verstuur de kaarten rechtstreeks via..
Read more
Ik deed wat me gevraagd werd, tekende het patroon uit in de maten 34 tot en met 48 en bied het jullie bij deze aan..
Read more

Disney jaarkaart met korting


disney jaarkaart met korting

en een pasfoto toe te voegen. Op deze dagen heb je geen toegang tot de parken. Tickets pagina (geldig voor een heel jaar op een willekeurige dag). . Daarmee reis je met 40 korting in het weekend. Je betaalt dan het prijsverschil tussen beide kaarten, waarbij er wordt uitgegaan van de daadwerkelijk betaalde prijs van de huidige jaarkaart (prijs staat vermeld op de voorzijde) en de reguliere prijs van de hogere variant. Download het overzicht met blockdagen per jaarkaart hieronder. Overzicht, disneyland Parijs biedt je de keuze uit vier soorten jaarkaarten: Discovery, Magic Flex, Magic Plus en, infinity. Stempels kunnen niet van het ene naar het andere steam kortingscode formulier worden overgenomen. De prijs van dit E-ticket wordt vervolgens bij Bureau Passeport Annuel verrekend met de prijs van de gekozen jaarkaart. Afhankelijk van welke vorm je kiest, is de geldigheid anders.

Altijd 25 korting - met je Diner, jaarkaartdisney jaarkaart met korting

Ter plaatse, bij de aanschaf van een jaarkaart ter plaatse, heb je eerst een toegangsticket nodig voor het Disneyland Park. In het Disneyland Park laat je de dagkaarten upgraden naar jaarkaarten bij Bureau Passeport Annuel. Heb jij recht op het studentenreisproduct? Lees geef nooit korting jos burgers meer, is mijn studentenreisproduct geldig? Ben je al in het bezit van een jaarkaart en wil je verlengen, gebruik dan het 'Bon de Commande Renewal' formulier. France, hou er rekening mee dat de verzending van een jaarkaart vanuit Frankrijk per post enige tijd kan duren.


Sitemap