Last news

Een mooie actie om extra voordelig jouw voetbalartikelen te bestellen. Betalen kan met Ideal, Mastercardm Maestro, Vis en Bancontact. Dus ben jij nog op zoek..
Read more
Alle ingredinten komen bij ons kraakvers op het laatste moment binnen zodat we ze enkele uren later bij jullie kunnen leveren. Staples, ontvang een gratis..
Read more
Brand private label worldwide shipping 2-4 days easy. 09/24/2018, aaron, uncategorized, loavies. Met code 20 korting @ Loavies 20 20 korting op nieuwe collectie @..
Read more

Korting in de bus in brabant


korting in de bus in brabant

brabant ontvangen jongeren van 12 t/m 18 jaar ook 34 leeftijdskorting als zij reizen op saldo met een P-kaart. Niet geldig: Bij andere vervoerders. Naast het reguliere stad- en streekvervoer is er nog zoveel meer op gebied van openbaar vervoer. De weekenden en feestdagen de hele dag. Verkrijgbaar voor 11,95 per jaar * geldig op werkdagen.00 uur, in het weekend en op nationale feestdagen de gehele dag alleen te gebruiken in combinatie met een. 2,5 MB versie: november 2012, contactformulier. Brabant en draag zo bij aan beter openbaar vervoer in uw regio. Wat zijn de voordelen? Als u vaak met de bus gaat, kunt u het beste reizen met de, oV-chipkaart. Zuid-Holland Noord Arriva bussen Product* Toelichting Maand Jaar Arriva Altijd Vrij rbmh streek jeugd 12 tot en met 18 jaar Arriva Altijd Vrij rbmh streek 150.500 Arriva Altijd Vrij rbmh streek Qliner jeugd Rnet 12 tot en met 18 jaar Arriva Altijd Vrij rbmh.

Korting in de bus in brabant
korting in de bus in brabant

Ov chipkaart korting bus brabant, Kortingsacties walibi holland
Tot 2,- korting op films bij Path CJP
Disneyland Parijs entree tickets aan stunttarief
Nl - Alle kortingen voor je op een rijtje gezet

In 2025 rijden alle bussen. Voor praktische informatie over reistijden, acties en het laatste nieuws over bussen. In de bus zelf is nog steeds een ritkaartje en dalurendagkaartje te koop. Combineer je leeftijdskorting met het Dalkortingsproduct. Niet geldig op de nachtlijnen en de OV-shuttle in Limburg, in de bussen van Breng op het traject Venlo-Nijmegen en bij andere vervoerders. Deze kunt u aanschaffen kortingscode klm webshop via. Deze producten zijn niet geldig in de buurtbus en nachtbussen van Arriva in Zuid-Holland, wel in de belbus. De provincie stelt ieder jaar de tarieven en de kaartsoorten voor het openbaar vervoer.

korting in de bus in brabant


Sitemap