Last news

Blijdorp korting te bezoeken. Blijdorp beheert onder andere de Nationale plantencollectie primula. Er zit nog wel een klein addertje onder het gras: per bestelling..
Read more
Iedereen kan de Space Scooter gebruiken als vervoersmiddel of puur als vrije tijds besteding. In de onderstaande video kunt u de Space Scooter met al..
Read more
Ook voor mensen die het financieel niet breed hebben, is het mogelijk om naar de Efteling te gaan. Een entreekaartje kan echter best wel prijzig..
Read more

Rhenen met korting


rhenen met korting

lopen nogal op wanneer je bijvoorbeeld met het hele gezin op pad wilt. Bij de stichting Ouwehands Dierenpark Foundation worden verschillende projecten ondersteund waarin het leven van de wilde dieren die sissy boy kortingscodes in het park leven centraal staan. In samenwerking met stichting Alertis vangt Ouwehands Dierenpark bruine beren op die bevrijd zijn uit akelige omstandigheden. Witte leeuwen, de meeste dierentuinen hebben wel leeuwen in de collectie, maar de leeuwen in Ouwehands Dierenpark zijn heel bijzonder. Weet je waar je naartoe wilt?rhenen met korting

Dan komt de prijs van een ticket uit op 18 euro voor een kind tot 9 jaar. De dierentuinen met korting combineren met een hotel. Het is tevens mogelijk om jouw bezoeken aan dierentuinen met korting te combineren met een verblijf in een voordelig hotel.

Door klimaatverandering zijn er steeds minder ijsberen in het wild. Bezoek nu de website en maak jouw keuze uit een groot aantal dierentuinen met korting. Een heerlijk weekendje weg of een bezoek aan een leuke dierentuin moet voor iedereen bereikbaar zijn en financieel haalbaar zijn. Zo bespaar je dubbel; op jouw toegangskaarten en op je hotel! Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het prachtige dierenpark. Veel dierentuinen bieden tevens een speelplaats of een indoor speelruimte, waar de kinderen heerlijk kunnen uitrazen terwijl jij even uitrust met een drankje. Het ontbreken van een schutkleur zorgt ervoor dat ze bijna geen prooien kunnen vangen.


Sitemap