Last news

Klap het scherm weer terug, druk hem aan en bevestig de twee schroefjes onderin het toestel. Ook de batterij van elders aangeschafte iPhones kan..
Read more
Success, shoppingcart updated, info, shoppingcart updated, success, mail sent! Een snelle controle van de promotiecode minitials genoeg zijn om te weten of de aanbieding minitials..
Read more
Hoeveel korting kan je gemiddeld krijgen? Sommige verzekeraars bieden opvallende kortingen aan om extra klanten te verwerven. Dan krijg je mogelijk korting bij Zilveren Kruis..
Read more

Domtoren korting


domtoren korting

Bruna Huis Nijntje Museum en korting op 927 andere uitjes! Bezoek het Dick Bruna Huis Nijntje Museum met 6,- korting. 7 dagen per week. Utrecht (0 beoordelingen het Museum voor het Kruideniers-bedrijf is gevestigd in een klein, vroeg 17e eeuws huisje dat ligt aan een binnenplaats tussen Hoogt en de Lange Jansstraat. Utrecht (23 beoordelingen bezoek het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. Ontrafel de geheimen van dit iconische hotel, verborgen op een stedelijk landgoed met meer dan 650 jaar historie. Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door vrolijke muziek! Een student staat op de Domtoren en speurt de horizon af naar Duitse vliegtuigen. Wis selectie, eén moment geduld alstublieft. In deze speciale rondleiding staan we stil bij de oorlogsjaren. Afvaart: Oudegracht t/o 85, rondvaart van 1 uur door de Oudegracht en Stadsbuitengrachten in onze comfortabele boten! Utrecht (0 beoordelingen een dertigtal bronzen en stenen beelden met een hoog abstractiegehalte zijn te vinden in het beeldenpark in De Bilt.

De Domtoren in oorlogstijd Domtoren
Met korting naar Madurodam
Dagje uit in Utrecht - anwb
Grand Hotel Karel V - Locatie & Contact

Grand Hotel Karel V Utrecht Officile Website Laagste Korting voor Nijntje Museum in Utrecht Wat te doen in Utrecht? Een leuk uitje in het centrum

Ontdekhoek zwolle korting, Kwalitaria kortingsbon groeneweg, Skatestore kortingscode,

De activiteiten zijn gratis, tenzij anders staat aangegeven. Utrecht (0 beoordelingen griftsteede ligt vlakbij de binnenstad van Utrecht. Kijk voor tickets in onze. In aanloop naar 4 5 mei gaan we terug in de geschiedenis en kijken we naar het icoon van Utrecht en de vele gebeurtenissen die plaatsvonden op en rond de Domtoren en het Domplein. Selecteer dan het kinderkaartje in de webshop en neem je U-pas mee op de avond zelf om gebruik te kunnen maken van deze korting.


Sitemap