Last news

En ook Nola (26) woonachtig in Sint-Joris is een beetje verslaafd. Laat hieronder een bericht achter en like ons op Facebook; m/spaarzegelacties. Lees het privacystatement..
Read more
Je maakt een account aan, vult een aantal gegevens in, zoals bijvoorbeeld het kaartnummer van je studenten OV-chipkaart en een pasfoto. Maar als de ..
Read more
Speel met minimaal 8 personen bungee soccer: voetballen in een lifejacket terwijl je aan het plafond bungelt. 2018 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of..
Read more

Kortingsbon aquarium luik


kortingsbon aquarium luik

anaconda, de vogelspinnen, de schelpdieren, de opgezette beer of de chimpansee en andere primaten. LAquarium-Muséum Universitaire de Liège, le pôle dexcellence de la biodiversité animale, est labellisé «Institution muséale de catégorie A» par la Fédération Wallonie-Bruxelles et reconnu comme «Attraction touristique 4 soleils» par le Service Public de Wallonie. Ontdek vissen uit de hele wereld en de rijkdom van het dierenrijk. . In onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot. Bekijk de kortingscode, dE44OUD. Envie de découvrir les trésors de la vie aquatique? Deze kaart of pas is beschikbaar in Luik: ArchéoPass.

Kwalitaria kortingsbon groeneweg, Miele kortingsbon,

De aanbiedingen van aquariumwinkel voor meer voordelen. Tours en tickets report this. Au Muséum,.000 témoins du monde animal vous attendent! La Requine te proeven, het bier van het Aquarium-Museum. Aquarium-Museum van Luik in Luik. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert. Envie de découvrir lextraordinaire richesse de la Vie sur Terre? Duik in het hart van oceanen, zeen, meren en rivieren van over de hele wereld. Het Museum, ontdek in het museum de rijkdom en de schoonheid van het dierenrijk. Zonder de fascinerende haaien of de kleine hondshaaitjes te vergeten. 7, een kortingsbon van 7 op de gehele collectie van producten die verkocht worden op deze website.


Sitemap