Last news

Lees meer T23:04:0001:00 Bekijk nu 40 korting op gourmet- of BBQ-pakket naar keuze. Ma t/m.a. Lees meer T23:01:0001:00 Bekijk nu, glasgrillen of barbecuen in Barneveld..
Read more
Gratis member worden, kortingscode member worden is vanzelfsprekend helemaal gratis. Kunt u nu genieten van prijsverminderingen voor uw aankopen trouw, misschien zijn er een aantal..
Read more
Zo heeft men 30 korting op alle fotos op Forex, Aluminium en Plexiglas. Je kunt er zelf een professioneel fotoboek samenstellen en een fotoboek..
Read more

Korting hiswa anwb


korting hiswa anwb

je bij afvaart uit hoe de sloep werkt. Geef ruim van te voren aan dat je de boot graag wilt laten brengen en ophalen. Examengericht, de online cursus behandelt alle onderwerpen die op het examen gevraagd worden en is afgestemd op de allerlaatste exameneisen. . Als je zou komen varen voor 1 augustus, dan kun je een datum kiezen tot 1 november van hetzelfde jaar. Dit kan contant, met pin of met een creditcard. Heb je nog nooit gezeild, of nog niet zoveel ervaring? De kortingen gelden alleen voor nieuwe reserveringen.

Nederland is rijk aan evenementen op en aan het water: beurzen, festivals, vloot- en havendagen, tentoonstellingen en wedstrijden.
Vaak geschikt voor.
Helpcentrum, krijg antwoord op je vragen.

Hulp, support en advies van JFT Watersport over varen in Friesland. Online cursus Vaarbewijs 1 De voordelen van een online cursus. Up-to-date Alle nieuwe examenonderwerpen zijn in de online cursus verwerkt, zodat u op het. De kortingsbon is strikt persoonlijk en wordt op naam van de aanvragende klant opgemaakt.

Je kunt hier alvast inspiratie opdoen voor een leuke route. Dit is geen probleem, de bruggen gaan heel regelmatig voor je open. Leden 5 korting, aNWB Bootverzekering, met de bootverzekering van de anwb ben je voordelig uit. Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Ja, er zijn enkele bijkomende kosten dit zijn: de gebruikte brandstof, havengeld (je overnacht de 1e nacht gratis bij ons in de haven! Je kunt je van te voren voorbereiden door de verschillende meerdaagse routes van de provincie Friesland te bekijken. Bij goede weersvoorspellingen worden de boten snel volgeboekt voor het weekend.


Sitemap