Last news

Kunt u nu genieten van prijsverminderingen voor uw aankopen bigtree, misschien zijn er een aantal bigtree coupons die niet geldig zijn. Pak deze korting, geldig..
Read more
Jumbo.com/contact De Dagjes Uit, die op de website worden vermeld, worden aangeboden door queueup. De datum moet binnen de actieperiode vallen. Tot en met ontvang..
Read more
The home is where the heart is! Among sparkling decor and having tucked into some delicious party treats it sounds like youre on for a..
Read more

Ad.nl/extra korting


ad.nl/extra korting

gratis het AD, stopt automatisch! De koers van het Algemeen Dagblad is altijd heel helder en duidelijk geweest. Sinds de jaren 60 is de krant kortingskaarten steinerbos onderdeel van de Nederlandse Dagblad Unie die de grote zus van het Algemeen Dagblad opslokte. Op deze site vindt u een selectie van de aanbiedingen en acties waar u bij het afsluiten van een AD abonnement van kunt profiteren. 1 ding is zeker: Na een tweede telefonisch overleg blijkt dat de dame in kwestie het ook niet kan verklaren.

In de jaren 90 echter liep het lezersaantal drastisch terug en was het AD niet langer de tweede krant van Nederland. Kortom, voldoende reden om eens kennis te maken met deze krant. Aanbod is exclusief voor mij en alleen geldig met de persoonlijke actiecode. Waarom wilt u een Algemeen dagblad proefabonnement? Expired 5 people claimed this offer. Ook nu was het gevolg dat veel lezers het AD vaarwel zegden. Ondanks het feit dat de krant landelijk wordt uitgegeven bestaat het ook uit 19 lokale edities. Destijds werd het AD gezien als zusje van de Nieuwe Rotterdamsche Courant.


Sitemap