Last news

De musical draait inmiddels vijf jaar en is nog steeds elke avond steevast uitverkocht. U kunt de artikelen die wij in de TheaterHangaar verkopen ook..
Read more
Medipoint l Careyn levert artikelen voor jong en oud en geeft deskundig advies. Dan bent u bij Medipoint l Careyn aan het juiste adres. Geen..
Read more
Dit kan bij de NS-kaartautomaat. In het buitenland kan dit namelijk niet. Koop op (nieuw venster) je internationale ticket en geef aan met welk abonnement..
Read more

Korting reizen ns international


korting reizen ns international

de spitsuren (middag/avond reizen op saldo, samenreiskorting en dergelijke (sinds 1 augustus 2011 niet meer verkrijgbaar, wel nog te verlengen per jaar) Keuzedag:.00 en middagspits, in juli en augustus ook voor.00 de hele dag. Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. Landelijk bus, tram en metro bewerken Bij de landelijke abonnementen voor bus, tram en metro valt op dat een landelijk Dal Vrij-product ontbreekt. Magneetkaart van Siemens en de, tripperpas.

Een Railrunner voor een alleenreizend kind is verkrijgbaar in de automaat als eenmalige chipkaart van 2,50 of te superwinkel kortingscode september laden op de OV-chipkaart van het kind. In andere gevallen kan men via de optie Laden overige producten op de kaartjesautomaat de kaart ook geschikt maken voor Reizen op saldo zonder NS-abonnement. Een uitgebreid transactieoverzicht is te bekijken via internet. Het activeren van een NS-kortingproduct (zoals voordeelurenkorting ) activeert ook automatisch het reizen op saldo. Hebben alle vervoerders het besluit genomen om contante betalingen bij chauffeurs te vervangen door elektronische betalingen met pinautomaten. Loopt men bij de overstap niet via poortjes, dan is er geen probleem (mits de conducteur van de verstoring op de hoogte is). Afhankelijk van het abonnement dat op de OV-chipkaart staat kan dit een kaartje met korting of vrij reizen voor het Nederlandse traject zijn.korting reizen ns international

Hierrrrrrr te koop voor 2,50 Voorwaarden Meereisretour is trajectgebonden en geldig voor n dag voor een heen- en terugreis Deze aanbieding is te koop.
Een overzicht van alle korting acties op, nS treinkaartjes in november 2018.


Sitemap