Last news

Oudejaarsdag 14:00 tot 22:00 uur. Inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij! Beste uitje van Nederland, het subtropisch zwemparadijs is uitgeroepen tot 'Beste Uitje'..
Read more
Kortingscodes, wat zijn dat nu eigenlijk? Wij hebben onze blogger awards, we zetten de beste bloggers van Nederland in de spotlights met onze Awards. Tip..
Read more
Wil je zo lang niet wachten en zou je bijgevolg graag meteen een antwoord willen hebben op jouw vraag? Geldig op een vakantie in..
Read more

Ns korting vanaf 9 uur


ns korting vanaf 9 uur

men via poortjes naar een ander perron moet lopen). Looptijd actie: 10 maart t/m Prijs: 17,- Geldig: 10 maart t/m tal personen: 1 Treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys Link: AH NS dagkaart actie Kruidvat NS dagkaart actie Een nieuwe treinkaartactie van Kruidvat. Instap- en basistarief, Een overzicht van de tarieven is te vinden in het artikel OV-chipkaart op de wiki van OV in Nederland De regel is dat de kortste route, de snelste route of de comfortabelste route (dat is met minder overstappen) genomen wordt. 40 korting in de daluren buiten het traject. AH NS dagkaart De AH treinkaartjes zijn weer te koop.

ns korting vanaf 9 uur

Deze kaartlezers kunnen zich in de vervoermiddelen bevinden of erbuiten, op de stations of haltes. Ml Visuele beperking, OV-chipkaart Reist u met een OV-chipkaart? 5 De keerzijde is dat als men vr de spits incheckt, maar weer uitcheckt op hetzelfde station en dan in de spits weer incheckt, men tegen spitstarief gaat reizen. Voor maar 13,99 reist je onbeperkt door heel Nederland op een zaterdag of een zondag.

Zwenkwielen net kortingsbon zwenkwielen.net, Blijdorp abonnement korting, Jumpsquare nieuwegein korting,

Ook hebben ze veelal het logo van de betreffende vervoersmaatschappij, wat van belang is op stations die worden bediend door verschillende bedrijven. Ook bij het overstappen van de ene treinvervoerder naar de andere ontstaat in sommige gevallen een nieuwe reis. Als je in oktober op pad gaat,. Vanaf 2 oktober verkoopt. Prijs: 14,95, geldig: t/m, aantal personen: 1, treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys, link: Blokker NS dagkaart actie,. Daartegenover staat dat de persoonlijke OV-chipkaart niet hoeft te worden afgehaald en dat de pasfoto niet hoeft te voldoen aan de strenge eisen voor foto's op identiteitsbewijzen. Alle lopende NS dagkaart acties van AH, Hema, C1000 Kruidvat, Blokker, Rover, CJP, Jumbo, Spoordeelwinkel en de NS acties in een actueel overzicht. De enkele reizen zijn trouwens op verschillende trajecten en verschillende dagen te gebruiken, ook door verschillende reizigers. Dat is maar 7,50 euro per persoon. Looptijd aanbieding: t/m 17 februari 2013 Prijs: 13,99 Geldigheid NS dagkaart: 9 februari 2013 t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinvervoerders Link: NS Dagkaart actie Kruidvat Opmerking: Alleen geldig op zaterdag kortingsbon bosto en zondag dus niet op doordeweekse dagen.

Deze maand in de Spoordeelwinkel, bekijk ook. Inhoud, korte geschiedenis bewerken, vanaf 1980 werden al diverse proeven gedaan met elektronische betaalsystemen in het Nederlandse openbaar vervoer. Heeft hij een trajectabonnement, dan betaalt hij ineens voor een reis die niets had mogen kosten.


Sitemap