Last news

Ontdek de vele mogelijkheden door je vandaag nog aan te melden! Kortingscodes in veel verschillende soorten, een kortingscode komt onder verschillende benamingen voor. Wat is..
Read more
Obstacle Run Parcours, drift Karten, winter, zomer. Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de (keuze)kortingsbon (je kunt natuurlijk wel Air Miles sparen)...
Read more
Kies uit bezorgen of afhalen. Let op: niet alle kortingscodes zijn in te wisselen in de winkel. Bekijk winkels in regio: De kortingscodes van Domino's..
Read more

Met korting naar de winterefteling


met korting naar de winterefteling

is helaas niet altijd mogelijk. Kan de Stoomtrein tot in de late uurtjes rondjes blijven rijden. Als de avond valt verschijnen drie attracties in een andere gedaante. Dan is een abonnement wellicht iets voor jou. Controleer voor vertrek de, nS Reisplanner op vertragingen. Inclusief treinkaartje, busvervoer en toegangskaartje voor het magische pretpark. Dit treinkaartje is ook geldig in de bus naar de Efteling.

De, efteling is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Attractiepark Efteling is een dagje uit voor jong en oud, ieder jaar heeft de, efteling een speciaal thema; de winter efteling. Het park is dan omgetoverd tot een winter wonderland met sfeervolle lichtjes, dennenbomen, ijsbanen, en winterse gerechten. Samen genieten in de, winter, efteling, koop je tickets online met korting.

Bevinden zich in de afrondende fase. Hij droomt van een eigen strijkorkest net als zijn grote held André Rieu. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen; Je e-ticket is geldig op 1 dag naar keuze in de periode t/m Je hoeft niet langs de kassa maar kunt met je e-ticket direct doorlopen naar de kaartcontrole; Met het betreden van het park. Lees meer 2008 Door: Efteling Lees meer 2008 Door: Efteling Lees meer 2008 Door: Efteling Lees meer. Via de website kies je of je via Tilburg of Den Bosch wilt reizen. 800 kinderen van 13 basisscholen uit heel Nederland arriveerden met 36 bussen onder motor-escorte bij de Efteling voor een bijzonder ontvangst. Gevels komen krakend tot leven.

Normaal gesproken kost een los entreebewijs al 37,50 per persoon. Op 1 februari 2015 nodigt Wolf kinderen uit om samen met hem in het Efteling Theater viool te spelen. Facebook, google, via de Spoordeelwinkel boek je tijdelijk een compleet dagje. Lees meer 13:57, door: Efteling. Vervolgens ontvang je een couponcode welke je later kan verzilveren voor een geldig treinkaartje. Reis je in het weekend naar het pretpark vol wonderen, dan kan je ook voor 09:00 uur de reis beginnen. Lees meer Door: Efteling Vandaag bereikte de bouw van de nieuwe houten racer-achtbaan Joris en de Draak zijn hoogste punt bij het hijsen van de vlag op 25 meter hoogte.


Sitemap