Last news

Plopsa heeft diverse parken waarbij je allemaal in het verleden korting hebt kunnen pakken op toegang met de kortingscodes die op verschenen zijn. Andere kortingscodes..
Read more
Liever 50 korting op de dag van de voorstelling? Ik zou heel graag mee willen doen, ik vind het heel mooi! Zelf een reactie..
Read more
Bij het moment van inchecken wordt bepaald of je recht hebt of korting of niet. Uitgestudeerd aanbod van de NS voor studenten. Met dit OV-chipkaart..
Read more

Cjp korting zilveren kruis


cjp korting zilveren kruis

op de basiszorgverzekering. Alle merken (A-Z topmerken, cJP Verzekeringen, moet je horen: ook wij slaan ons geld liever stuk aan de bar of op een exotisch continent in plaats van het uit te geven aan een verzekering. Bekijk in de collectiviteitszoeker op de website van Zilveren Kruis of je via jouw organisatie voor korting in aanmerking komt. Online korting, online cashback, alle merken (A-Z topmerken. De hoogte van de korting is afhankelijk van je collectiviteit, het is mogelijk kortingen te krijgen via onder meer vergelijkingssites, patintenverenigingen voor chronisch zieken, werkgevers, hogescholen of universiteiten of andere open collectieven. Bepaalde verzekeraars boden cadeaubonnen aan. De kortingspas die je hebt kan inderdaad fysiek een pasje zijn, zoals de CJP-pas. Op die manier kan je extra besparen op je maandelijkse kosten. Een collectiviteit is een grote groep mensen die op een bepaalde manier met elkaar verbonden zijn, bijvoorbeeld studenten bij een bepaalde universiteit of leden van een sportvereniging. Amsterdam, den Haag, rotterdam, utrecht, kortingscode most wanted oktober toon provincies, online.

Kom jij in aanmerking voor korting op je zorgverzekering? Ook een aanvullende verzekering heb je bij flks al voor een 13,- per maand. Daarom is het fijn dat CJP je nu korting geeft op verzekeringen. Ter verduidelijking zullen een aantal van deze kortingspassen hier de revue passeren. 2: Neem ik wel of niet een aanvullende verzekering? Bij onder meer ohra, Menzis, Univé, CZ, Agis en Zekur kom je vaak in aanmerking voor korting op een dagje naar de sauna. Er zijn verschillende kortingspassen die je recht geven op collectiviteitskorting bij bepaalde verzekeraars. Een zorgverzekering is verplicht vanaf je achttiende, maar het kan simpeler. Je basispremie kan op deze manier zo goedkoop worden als 97,60 per maand! . Fitnesskorting, een groot aantal zorgverzekeraars bieden korting aan op je sportschoolabonnement. Zoals eerder aangestipt, bestaan er ook organisaties die hun medewerkers of leden collectiviteitskorting aanbieden via een denkbeeldige kortingspas. Je krijgt deze korting op je basisverzekering.

cjp korting zilveren kruis


Sitemap