Last news

Maar daarbovenop krijg jij nog een extra besparing op iedere aankoop bij Leenbakker op je account bij mijnkorting. 146 online shopping made easy in nigeria..
Read more
Word dus ook member en profiteer van al die extra voordelen. Kortingscodes werken volgens het zelfde principe, maar dan online. 5eurokorting, verlopen op: 10 off..
Read more
Reserveren is verplicht via m/nl/shedeals. Qua wellnessaanbod is de keuze nagenoeg onbeperkt: binnen buiten, warm koud, met of zonder badkledij. Dit alles voor slechts.p.v. De..
Read more

E-ticket ns met 40 korting


e-ticket ns met 40 korting

dagkaart acties van Blokker, Hema, AH, Kruidvat, Jumbo, Intertoys en C1000. Check daarom eerst even de website van NS spoordeewinkel via de onderstaande link voor de voorwaarden. Met dit jaarabonnement reist u onbeperkt met de Intercity direct voor 51 per maand ( 57 vanaf ). Van 14 t/m zijn ze te koop en t/m te gebruiken. Er wordt op saldo gereisd.

E-ticket ns met 40 korting
e-ticket ns met 40 korting

Poortjes met een barcodelezer kunnen worden geopend met de barcode op uw e-ticket. Met een, nS, dagkaart mag je n dag onbeperkt treinen door heel Nederland (Thalys uitgezonderd). Bij Blokker, Hema, Kruidvat of AH kun je regelmatig goedkope treinkaartjes kopen voor een bedrag tussen de 12 en 18 euro. Dit is een stuk voordeliger dan de normale prijs van een, nS dagkaart.

Reist u af en toe met de Intercity direct? Kijk op voor informatie over fietskluizen. De treinkaartactie van Albert Heijn is verlopen maar Treinkaartkorting mag een staartje aan de actie vastmaken. Reistijden, vanaf station Maarheeze zijn bijna 400 Nederlandse stations te bereiken (zie spoorkaart ). Goed om te weten, met de NS-Business Card kunt u de Toeslag Intercity ook via.

U heeft naast de toeslag altijd een geldig vervoerbewijs nodig. Hier laadt u de Intercity direct Maandtoeslag eenmalig op uw OV-chipkaart. Herhaal dan bovenstaande stappen.

Vente exclusive kortingscode oktober 2018
Mstr watches kortingscode
Meubella kortingscode


Sitemap