Last news

10 korting voor nieuwe klanten. Ook wanneer er een Zalando Lounge kortingscode beschikbaar is, wordt dit gepromoot op social media. Gebruik je kortingscode Wanneer je..
Read more
Na aankomst in Duinkerken begint de terugreis naar Nederland. Torquay is een leuke en gezellige badplaats. Dit kan per creditcard (d.m.v. De receptie is 24..
Read more
Het weer was goed en de rommelmarktverkopers, goede doelen verkoopstandjes en de eten- en drankverkopers waren ruimschoots aanwezig zodat de argeloze bezoeker zich wel afgevraagd..
Read more

E-ticket ns met 40 korting


e-ticket ns met 40 korting

dagkaart acties van Blokker, Hema, AH, Kruidvat, Jumbo, Intertoys en C1000. Check daarom eerst even de website van NS spoordeewinkel via de onderstaande link voor de voorwaarden. Met dit jaarabonnement reist u onbeperkt met de Intercity direct voor 51 per maand ( 57 vanaf ). Van 14 t/m zijn ze te koop en t/m te gebruiken. Er wordt op saldo gereisd.

E-ticket ns met 40 korting
e-ticket ns met 40 korting

Poortjes met een barcodelezer kunnen worden geopend met de barcode op uw e-ticket. Met een, nS, dagkaart mag je n dag onbeperkt treinen door heel Nederland (Thalys uitgezonderd). Bij Blokker, Hema, Kruidvat of AH kun je regelmatig goedkope treinkaartjes kopen voor een bedrag tussen de 12 en 18 euro. Dit is een stuk voordeliger dan de normale prijs van een, nS dagkaart.

Reist u af en toe met de Intercity direct? Kijk op voor informatie over fietskluizen. De treinkaartactie van Albert Heijn is verlopen maar Treinkaartkorting mag een staartje aan de actie vastmaken. Reistijden, vanaf station Maarheeze zijn bijna 400 Nederlandse stations te bereiken (zie spoorkaart ). Goed om te weten, met de NS-Business Card kunt u de Toeslag Intercity ook via.

U heeft naast de toeslag altijd een geldig vervoerbewijs nodig. Hier laadt u de Intercity direct Maandtoeslag eenmalig op uw OV-chipkaart. Herhaal dan bovenstaande stappen.

Vente exclusive kortingscode oktober 2018
Mstr watches kortingscode
Meubella kortingscode


Sitemap