Last news

Deel het met de online community en moedig ook je familie en vrienden aan om hetzelfde te doen. Douglas, ontvang 10 korting op jouw bestelling..
Read more
Ontdek de VGZ Zorg app, zorgadvies bemiddeling. En ontdek of u via uw lidmaatschap korting op uw zorgpremie ontvangt. De wijziging gaat in op de..
Read more
Clinique, Estée Lauder en Biotherm. Zo ontvangt u de Zalando Lounge Newsletter bijvoorbeeld alleen wanneer u lid van de Zalando Lounge-Shopping-Club bent. Een jurkje voor..
Read more

Fonteyn thermen korting


fonteyn thermen korting

het rivierenbad van het complex van kan profiteren. Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou? Ervaringen Fonteyn Thermen, fonteyn kortingscode nikkie Thermen is het wellness center van Bergen op Zoom en onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark. Dit saunacomplex is gelegen in het Fletcher hotel-restaurant Stadspark, waar je na een bezoekje aan de sauna prima kan overnachten. Het genieten begint namelijk al bij het vinden van een perfecte sauna deal via Sauna Deals. In de schoonheidssalons werken zij met het merk comfort zone. Het nieuwe wellness centrum van Bergen op Zoom is Fonteyn Thermen. Bergen op Zoom, gelegen. Het Stadsfonteyn Water heeft een medicinale werking en gebruikt men in de baden en tijdens de behandelingen. Deze wellness locatie beschikt over 8 behandelkamers, saunas, een binnen- en buitenzwembad, kruidenbaden, een zonnecenter en een restaurant. 1,-, bekijk en boek, fonteyn Thermen.30, bekijk en boek.

Je vind er een stoombad, kruidenbaden, drie sauna's, een dompelbad, jacuzzi en het solarium. Er wordt bij Fonteyn Thermen gebruik gemaakt van een historische waterbron waar schoon, puur en zuiver bronwater vloeit vol energie en mineralen! Home, fonteyn Thermen.38/5(8 stemmen scroll naar: Fonteyn Thermen aanbiedingen, over Fonteyn Thermen. Ook als je op zoek bent naar Fonteyn Thermen aanbiedingen. Zo kun je extra lang genieten van jouw dagje of weekend wellness). Beoordeling: Adres Fonteyn Thermen, wellness Center Fonteyn Thermen, gertrudisboulevard. Uniek bij Fonteyn Thermen is het gebruik van een historische waterbron, Stadsfonteyn genaamd en is officieel Heilwasser Hieruit vloeit schoon, puur en zuiver bronwater vol energie en mineralen.

Sauna-entree behandeling naar keuze in Noord-Brabant.a. In het luxeuze beautycenter met verschillende behandelkamers, saunas, het binnen- en buitenzwembad, whirlpools, zonnecenter en het restaurant staan beleven, ervaren en proeven centraal. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, beleef de Fonteyn Thermen ervaring. In het beautycentrum kan je genieten van diverse behandelingen in én van de acht behandelkamers. Fonteyn Thermen is het wellness center van Bergen op Zoom en onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Stadspark. Kies voor de aanbieding die het best bij jou past. Beleven en ervaren staan centraal bij deze wellness locatie en dat is ook wat je hier volop kunt doen. Bergen op Zoom, nederland, openingstijden Fonteyn Thermen, maandag. Dit kan alleen een wellness entree zijn, maar ook een compleet arrangement waarbij je kunt genieten van een behandeling, een heerlijke maaltijd en zelfs overnachtingen. Noord-Brabant biedt naast deze wellness locatie nog veel meer om te ontdekken. . Voor alle sauna aanbiedingen en kortingen bij Fonteyn Thermen, moet je op deze pagina van Sauna Deals zijn.

Ook is er een rustruimte met ligbedden en massagestoelen en het restaurant waar je kunt kiezen uit diverse heerlijke gerechten. Fonteyn Thermen is onderdeel van het vernieuwde Fletcher Hotel en is het wellness center van Bergen op Zoom. Wellness centrum Fonteyn Thermen dankt zijn naam aan de historische waterbron genaamd Stadsfonteyn. Lees verder, fonteyn Thermen aanbiedingen, korting en acties.

Werkende kortingscode picnic, Anwb korting zwaluwhoeve, Ugg korting online,


Sitemap