Last news

Dochters: rubrieken 16, Auto en Motor, Belgie en Nederland, Casino en Sportweddenschappen, Computer en Internet, Dating, Dieet en Voeding, Dieren, Elektronica en Gadgets, Entertainment en..
Read more
Wees er snel bij want weg weg. We hebben vanaf nu dan ook een speciale, permanente feestafdeling met cocktailjurkjes, party dresses, galajurken en kostuums. Studio..
Read more
Welke vrijstelling voor een Omniumverzekering auto? Dit systeem heeft de verdienste transparant te zijn, omdat u van tevoren weet wat u zal krijgen. Dat bouwt..
Read more

Korting bioscoopkaartjes pathe


korting bioscoopkaartjes pathe

hangt van de bioscoopketen af maar wij zullen alles hieronder voor jou op een rijtje zetten. Elk jaar is het vanaf april tijd voor de echte kaskrakers. Zo zijn meiden welkom voor een gereduceerd bedrag tijdens de 'Girls Only' voorstellingen. Neem een Pathé abonnement. Ook de Vue bioscopen zijn landelijk vertegenwoordig en hebben uiteraard korting voor de bioscoop. The quality is always good. Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! Laat je kaartje stempelen als je je filmkaartje haalt. Vue bioscopen, een andere grote bioscoopketen is die van Vue bioscopen. . Korting krijg je hier door de leeftijd tussen 12 en 17 jaar te hebben. Parkeren op loopafstand kan voorlopig gratis bij parkeergarage Oppidium!

Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Pathé Delft korting! Ga je met je tiener naar de bioscoop? De ideale korting voor de bioscoop voor de filmfanaat. Ook dan krijg je 2 korting op de totale ticketprijs.

Korting bioscoopkaartjes pathe
korting bioscoopkaartjes pathe

Ben je nog een student? Spacious seats, big screens, good audio quality. Met deze tips hopen wij dat je lekker vaak naar de film gaat dit seizoen en kan genieten van alle gloednieuwe kaskrakers die de komende maanden in de bioscoop verschijnen. Dan krijg je bij Kinepolis korting op je entreebewijs, de hoogte hiervan wisselt per bioscoop. Bij welke bioscoop haal ik wat voor korting? Vergeet niet om een lekkere bak popcorn aan te schaffen in de foyer, deze lekkernij hoort nu eenmaal bij een optimale filmavond. Kaart uitprinten niet nodig de kaartlezer leest de streepjescode ook vanaf het beeldscherm op je smartphone. Het 3D effect geeft de film een extra dimensie wat je biosbezoek dubbel en dwars waard.korting bioscoopkaartjes pathe

Van actie tot comedy en van blockbusters tot arthouse: bij Pathé kunt u terecht voor ieder genre. Bij welke bioscoop haal ik wat voor korting?


Sitemap