Last news

Vaak zijn de kortingen de moeite waard en in sommige gevallen zijn ze simpelweg de beste deal die. Je krijgt voor elke euro op je..
Read more
Korting op een specifieke productgroep (bv. Wat zijn kortingscodes eigenlijk? Ook worden ze veelal anders genoemd. Food Blog en, travel Blog, awards. We weten daarom..
Read more
Kijk dan altijd eerst even bij de sale. Most, wanted is altijd een feestje. Gesponsorde links, de kortingscodes most wanted fashion : niet te missen..
Read more

Aanbieding kerstcircus ahoy


aanbieding kerstcircus ahoy

our site for this event. Lachen en gieren om de spannende attracties is een leuk kerstcircus 2018. Donderdag 27 december.00 uur. Vrijdag 28 december.00 uur. Een special kerstcircus wordt tijdens kerst uitvoering van een circus getoond. Perfect bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. Advertisement, about Organizer: Kerstcircus Ahoy: het leukste familie-uitje tijdens de Kerstvakantie! Spread the word : Map Rotterdam AhoyAhoyweg 10, 3084 BA RotterdamKarte anzeigenKarte verbergen, Rotterdam. Less than 1 of tickets left for this event Remaining tickets available for sale on our site as a percentage of the estimated venue capacity for this event.

Meestal is een kerstcircus een speciale kerst uitvoering van een normaal circus. De show is dit jaar, met veel glitter glamour, geheel in Las Vegas stijl en vindt dan ook plaats in een circustent met een sensationele showbizz uitstraling. Waar vind je tijdens kerst 2018 een leuke kerst show? Leuke clowns om de lachen om grappen en acrobaten met goocheltruuks. Niet alleen onze complete show is vernieuwd, maar dit geldt ook voor de techniek en tent van Groot Kerstcircus Den Haag. Also check out other, arts Events in Rotterdam, Theatre Events in Rotterdam. Een klassiek circus voor jong en oud met acts van wereldformaat! Om te lachen en met spanning kijken naar mooie attracties in Den Haag, Rotterdam Ahoy, Utrecht, Hilversum, Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Vlissingen, Sittard / Geleen en meer Kerstcircussen. Zaterdag 22 december.00 uur (uitverkocht zondag 23 december.30 uur (uitverkocht).00 uur (uitverkocht maandag 24 december.00 uur. Te zien van 22 t/m 30 december 2018.

Aanbieding kerstcircus ahoy
aanbieding kerstcircus ahoy


Sitemap