Last news

Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies...
Read more
Receive a weekly newsletter with 5 top offers. Er zijn weinig mensen. Aangezien m een groot assortiment heeft, zit er op sommige producten meer..
Read more
Volg je favoriete winkel, elke webwinkel die op je vindt bij het overzicht winkels kun jij volgen. Meld het binnen twee weken bij m als..
Read more

Treinkaartje kopen korting


treinkaartje kopen korting

daarin een vouchercode-link. Stap 1: Ga naar een poortje met het 'scan ticket'-symbool. Dit kan alleen bij de poortjes met een zogenaamde barcodelezer. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Stap 3: Het poortje opent en u kunt nu het station betreden of verlaten. U vult de reis en de naam van de reiziger in en betaalt uw bestelling met ideal of met uw creditcard. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Een enkele reis naar uw bestemming. 40 kortingscode rad.co korting op een dagretour, ook als mobiel ticket, meest gekocht. Meest gekocht, dagretour, heen en weer op hetzelfde traject.

Daarin lees.a.
Over Kruidvat treinkaartjes, AH Dagkaarten, Blokker treinkaartjes en hema dagretours.
Treinkaartje in de winkel of online kopen, de treinkaartjes kun je zowel in de winkel als online via de webshop van Kruidvat aanschaffen.

50,60, ook als mobiel ticket, fietskaart dal. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Wanneer u met een e-ticket reist, moet u deze uitgeprint meenemen en kunnen laten zien aan de conducteur!

treinkaartje kopen korting


Sitemap