Last news

De kleintjes zaten helemaal te genieten en lachen. En eigenlijk ben ik niet zo van de clowns, vind de grappen vaak een beetje flauw. Helaas..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m november 2018, sneakers voor het hele gezin bestel je tijdelijk met korting tot. Vergelijkbare winkels Klik direct op én..
Read more
Deze week 25 korting, allén deze week profiteer je van 25 korting op al het speelgoed! Lego én Playmobil, boeken en dvd's. Bekijk snel onze..
Read more

Treinkaartje kopen korting


treinkaartje kopen korting

daarin een vouchercode-link. Stap 1: Ga naar een poortje met het 'scan ticket'-symbool. Dit kan alleen bij de poortjes met een zogenaamde barcodelezer. In de Thalys is dit voordelige treinkaartje niet geldig. Stap 3: Het poortje opent en u kunt nu het station betreden of verlaten. U vult de reis en de naam van de reiziger in en betaalt uw bestelling met ideal of met uw creditcard. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Een enkele reis naar uw bestemming. 40 kortingscode rad.co korting op een dagretour, ook als mobiel ticket, meest gekocht. Meest gekocht, dagretour, heen en weer op hetzelfde traject.

Daarin lees.a.
Over Kruidvat treinkaartjes, AH Dagkaarten, Blokker treinkaartjes en hema dagretours.
Treinkaartje in de winkel of online kopen, de treinkaartjes kun je zowel in de winkel als online via de webshop van Kruidvat aanschaffen.

50,60, ook als mobiel ticket, fietskaart dal. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer. Reizen kan met de binnenlandse treinvervoerders NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Wanneer u met een e-ticket reist, moet u deze uitgeprint meenemen en kunnen laten zien aan de conducteur!

treinkaartje kopen korting


Sitemap