Last news

Air, miles zelf zodat je up to date informatie hebt. Air Miles inwisselen kan niet meer bij Sinds 20 december 2017 is het helaas..
Read more
Moet ik verder nog iets doen? If you're part of the Pepper Community, you can: Offers places you want. Hot or cold vote for offers..
Read more
Boek nu jullie kerstvakantie met korting tot 25 via onderstaande link. Hier kun je in alle rust genieten van de jaarwisseling, heerlijk rustig zonder..
Read more

Korting zwembad de koploper lelystad


korting zwembad de koploper lelystad

een beweegbare bodem. M maakt gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) voor een betere werking van de website. Openingstijden, openingstijden gelden voor het recreatiebad, maandag 10:30 - 21:00 uur. Het recreatiebad van, zwembad, de, koploper verandert iedere vrijdagavond in een subtropische disco. Dinsdag 10:30 - 21:00 uur, woensdag 10:30 - 21:00 uur, donderdag 10:30 - 21:00 uur. Zwembad de, koploper is er iedere vrijdagavond discozwemmen voor kinderen van acht tot zestien jaar? Het doelgroepenbad is geschikt voor lessen voor kinderen en ouderen. Discozwemmen in, de, koploper in, lelystad leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Lekker swingen en feesten met vriendinnen! Het andere recreatiebad heeft een stroomversnelling en een spannende glijbaan van vijftig meter met een black hole, lichteffecten en een vrije val.

Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze. Vakantie regio: Noord, prijzen, volwassenen : Euro 4,85, kinderen 0 t/m 1 : Euro 2,35. Kinderen van acht tot en met zestien jaar kunnen hier terecht voor een swingende start van het weekend. Kinderen 2 t/m 18 : Euro 4,10 65 : Euro 4,10, rolstoel vriendelijk: Ja, weergevoelig: Nee, rookbeleid: Verboden te roken. Met een DJ, speciale verlichting, een rookmachine en discobollen wordt het elke keer een groot feest. Naast de recreatiebaden zijn er twee 25 meterbaden, een wedstrijdbad en een instructiebad. Gooi de voetjes maar in het water! Dan toveren we het zwembad om tot discozwemparadijs voor jongens en meiden van 8 tot en met 15 jaar. Er is speciale verlichting met discobollen en een rookmachine. De Koploper, een groot zwembad met een wedstrijdbad, instructiebad, doelgroepenbad, recreatiebad met glijbaan, bubbelbad en een piratenbad met interactieve speelmaterialen voor de jongste kinderen. In Sportcentrum, de Koploper zijn vijf zwembaden gevestigd. Zo is er voor kinderen een piratenbad inclusief vuurtoren, scheepswrakken en waterkanonnen.

1 Souvenir de Cirque Renz ( Memory of Circus Renz ) is the title of a quick and technically demanding galop for xylophone and orchestra, written around 1894 by Hungarian composer Gustav Peter (1833-1919). De korting is alleen geldig op vertoon van een geldige studentenkaart, CJP -pas en legitimatiebewijs. Tijdelijk beschikbare aanbiedingen van deze webshop : 20, solden en speciale aanbiedingen op 123ledspots. Hoeveel korting kan ik krijgen? Uiteraard krijg je op al deze films korting met je, cJP pas.

Formido korting sentimo
Noeser 60 korting


Sitemap