Last news

En natuurlijk is het belangrijk om onderweg voldoende te eten en te drinken om uw energiepeil op niveau te houden. Denk ook aan een goede..
Read more
Food Blog en, travel Blog, awards. We houden zelf van bloggen (check onze bespaarblogs dus hebben we de beste blogs per categorie verzameld. 50,- korting..
Read more
Bekijk aanbiedingen, overzicht NS International aanbiedingen (November 2018). Treintickets naar Keulen. Voordelig samen naar Parijs, groepskorting op een internationale treinreis? Boek direct en reis van..
Read more

Korting theater de vest


korting theater de vest

leeftijd: je gaat theater meer waarderen. Docenten kunnen groepsreserveringen voor scholieren telefonisch ( ) of via e-mail doorgeven aan de afdeling marketing. Dit tegoed kan ook bij met korting naar nemo taqa Theater De Vest besteed worden. Steeds vaker krijgen wij de vraag hoe we dat toch doen, die volle zalen? Om deze reden werd Vers van de, vest genomineerd voor de, centercom Campagne Award tijdens de, cultuurmarketing Awards 2017. Hiervoor introduceerden zij Vers van de, vest, een campagne om op een laagdrempelige wijze de kleine zaal te ontdekken. Dit bleek aan te slaan. Podium Cadeaukaart, u kunt bij taqa, theater, de, vest betalen met de, podium Cadeaukaart, bij de kassa en online. Op deze kaarten werd het concept Vers neergezet, door middel van een knipoog naar de groentekraam op de markt. Het rapport stelt dat ook het complexere en minder bekende aanbod bezoekers kan aanspreken, maar dat zij dan niet weten waar ze naartoe moeten gaan.

korting theater de vestkorting theater de vest

Dit staat vermeld bij de prijsinformatie van de voorstelling.
Het CJP kost 15,00 en is een jaar geldig.
De Vest 5x theater voor 50 of 10x voor 90 Vers van.

Nha kortingscodes, Kortingsbonnen toverland uitprinten,

Een van dierentuin blijdorp kortingsbon deze plaatsen is het taqa. Hoewel dit niet een beoogd doel van het programma was, is het wel een fantastisch resultaat. Nieuwe balie, tegoedbonnen taqa, theater, de, vest. Een voordelige voorselectie In het theaterseizoen werd een kleine pilot gedaan met een serie-aanbod waarin inhoudelijke, verdiepende voorstellingen werden aangeboden. Namen die onder andere voorbij komen zijn: Acda De, munnik, Aston Brothers, Klaas van der Eerden, Holland Symfonia Live, Brainpower en Studio 100. Omdat sommige scholen niet met een CJP-pas werken geldt de, cJP- korting ook op vertoon van je schoolpas. Bekijk dus voordat je gaat even goed welke voorwaarden bij jouw theater van toepassing zijn. Taqa Theater de Vest ging op zoek naar een manier om de zaalbezetting bij het minder bekende aanbod in de kleine zaal te vergroten. Datzelfde seizoen werd er gestart met de ontwikkeling van de campagne Vers van De Vest.

Gebruik onderstaande blauwe button om verzekerd te zijn van een plekje! Als CJPer kun je deze volwassen hobby heel voordelig op allerlei plekken beoefenen. Bij de meeste theaters krijg je 50 last-minute- korting als je op de dag van de voorstelling je kaarten koopt aan de theaterkassa.


Sitemap