Last news

Menukaart, dagelijkse Saunarituelen bij Thermen La Mer. De Saunarituelen zijn bij Thermen La Mer niet meer weg te denken. Als je huurt neemt iemand anders..
Read more
De toegang is gratis voor kinderen jonger dan drie jaar. De geschiedenis van Blijdorp voert terug naar 1855 toen twee verzamelaars van exotische vogels een..
Read more
Trefwoorden invoeren, zoeken let op! December 2018, profiteer van kortingen tot 50 in de McDonald's app. Geldig t/m april 2018, pak 2,50 korting op..
Read more

Korting filmtickets kinepolis


korting filmtickets kinepolis

zijn in piekmomenten. Er is een lounge-café waar je net voor de film nog even kan vertoeven, of na de film nog gezellig kan napraten :-) Utopolis heeft ook éns per maand een Ladies Night! Eenmaal in de zaal beviel de smaak ons heel erg goed! Het is ook de thuisbasis voor het jaarlijkse filmfestival Open Doek. Stuur haar een mailtje ( ) met je bestelling en Hilde laat je weten wanneer je die kan afhalen bij haar thuis. Of bij musicals, tentoonstellingen, musea, attractieparken, vakanties, enz. Het is een middelgroot bioscoopcomplex met gratis parking (ook de ondergrondse!) en gratis toiletten - waar bij de meeste bioscopen tegenwoordig al helemaal geen sprake meer van is - Boven heb je een enorm scala aan versnaperingen, nacho's, pop corn, m m's, schepsnoep, chips enz.

Er wordt wel rekening gehouden met studenten, die toch nog 7 euro moeten betalen voor een film. Je betaalt 10,50Euro voor een ticket, en hiervoor krijg je een film in avant-première met aperitief vooraf, enkele wedstrijden met leuke prijzen! Wij hebben er enkel iets gedronken. Nmbs GO passen (52, 5 korting lIJN-kaarten (tien rittenkaart 16, 10 korting). Vroeger was er ook nog een Delhaize in het pand.

Vakantiebeurs korting 2018
Plaza juwelier kortingscode
Telefoonwereld nl kortingscode
Comic-con kortingsbonline

De hoeveelheden popcorn of chips vind ik in Utopolis ook te groot en krijg ik dus nooit op als ik naar een film ga kijken. Dit is het betere cinemawerk voor Turnhout. Vlakbij de ring van Turnhout gelegen en daarom dus makkelijk bereikbaar. De korting komt in een online portemonnee verbonden aan je lidmaatschap. Met je lidkaart kan je van allerhande voordelen genieten. Mooie bioscoopzaal in Turnhout. Grote bioscoop met een groot aantal zalen. De bioscoop voelt een beetje aan als een Kinepolis, niets mis mee, maar voor mij persoonlijk niet de meest gezellige plek op aard. De huidige lijnkaarten (15) blijven geldig. Sinds een paar maanden kan je er ook op restaurant gaan. Vele zalen een veel goede films, dit is niet ver van het centrum en je hebt hier ook edjes snooker direct in het gebouw dus ga maar eens lekker een cinema'ke doen.

Hunkemoller korting groupon
Cjp pas korting pathe


Sitemap