Last news

Lid worden van FNV mooi Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Pro-Duo biedt meer dan.000 kappers-, huid- en nagelproducten aan via professionele merken zoals LOréal, Schwarzkopf..
Read more
Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven, zo ontvang je elke week alle acties, geven je advies en tips en helpen we je met elke klus..
Read more
Voor het bekijken van de dienstregeling heeft u Adobe Acrobat Reader nodig. Voorwaarden spelregels, op Altijd, korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. . In de..
Read more

Pma korting 2018


pma korting 2018

premie van de Menzis zorgverzekering is iets hoger dan de hiervoor getoonde premies. Je krijgt evt ook n korting veteranenpas supermarkt bonus op t einde v h jaar. Vraag deze aan als u recht heeft op zorgtoeslag. Een vergoeding van 12 behandeling fysiotherapie voor patinten met artrose aan de heup of kniegewrichten gedurende maximaal 12 maanden. PMA plus biedt korting op het gebied van preventie, vitaliteit en nog veel meer. Had u het afgelopen jaar recht op een vergoeding voor brillen en lenzen van 200 per twee kalenderjaren? U betaalt uw premie aan Menzis. Dan wijzigt uw vergoeding in 2018 naar 75 per twee kalenderjaren. Vond je deze review nuttig? PMA bonus 2019 van 33 voor alle zorgverzekerden van 18 jaar en ouder (van 1 november 2019 tot en met 31 december 2019 via. Hiervoor kun je een aanvullende tandartsverzekering afsluiten.

Pma korting 2018
pma korting 2018

Toch zijn er wel wat veranderingen in onze verzekeringen. De PMA bonus 2017 kan online aangevraagd worden. Tegen inlevering van SamenGezond-punten ontvangt u direct een bon voor korting voor 25, 50 of 75 kassakorting. Het aantal zorgverzekeringen dat. De PMA bonus 2013 was vastgesteld op 18 euro. Fysiotherapie, heeft u de aanvullende verzekering ExtraVerzorgd 3 of Collectief Aanvullend 4? Ook bij deze aanvullende verzekeringen zijn de PMA premies lager dan die van Menzis. PMA aan te vragen).

Bonus 2018 THE 3RD bonus symposium: sustainable ecosystem
Feestbazaar kortingscode, gratis verzending in november 2018
Mega Korting op KLM Business Class!
Alle kortingen en kortingscodes


Sitemap