Last news

Zo bespaar je 2x met cashback en dat is natuurlijk snel verdiend! Naast de huishoudmiddelen zijn tijdens de huishoudweken ook heel veel huishoudelijke apparaten flink..
Read more
Op deze pagina vind je een paar keer per week een nieuw artikel die door onze blogger wordt geschreven. Ik heb me al aangemeld. Omdat..
Read more
Heb je jouw winkelmandje gevuld met de leukste items? Zo bieden ze regelmatig fijne kortingscodes aan zodat jij van nog meer voordeel profiteert. Met deze..
Read more

Sauna weesp aanbieding


sauna weesp aanbieding

deze sauna van een 4 Gereviewed door Mystery-Guest. Er wordt altijd gevraagd of je een rondleiding wenst. In de brochure op de balie staat dat je voor 7,50 badslippers kunt kopen, maar bij navraag zegt de gastvrouw dat ze deze niet echt verkopen, omdat mijn maat er niet was? Alle kortingen per sauna op een rij. Het lijkt erop dat er sinds dat de sauna is opgericht weinig aan gedaan. En op het plafond is her en der een schimmelplek te zien. Hier werd duidelijk ook niet schoongemaakt. Je sauna ticket kost dan nog maar.76.p. Daarna ben ik buiten op het ruim opgezette terras wat gaan drinken.

Like flo aanbieding
Weesp sauna korting

Elke ruimte belicht een eigen element en hierdoor kun je echt wegdromen in een sauna die bij jou past. Het was weer eens wat anders! De kleedruimte zag eruit alsof trendymeubels kortingscode je in de kleedruimte bent van een zwembad, kluisjes werkten prima, en de ruimte was redelijk schoon. Daar heb ik zeker wel een wat langere reis voor over. De douche is erg warm, eigenlijk te warm. De stoom ontsnapt dus nu in de rest van de ruimte waarin zich een weldadig warm bad bevind, wat op zich genieten is terwijl je kijkt naar het sterren plafond. Bij de ontvangst balie wordt je keurig ontvangen door een jonge gastvrouw. De stoomcabine bij de Hammam stonk echt heel erg, evenals de Hammam zelf. Waarop zij vraagt is dat gemeend of sarcastisch? Ontvlucht de drukte van alledag en kom hier volledig tot rust. Let op: Er komen nog 1,50 transactiekosten per bestelling bij.

Sonos play 1 aanbieding wit, Veteranen korting sauna soesterberg, Korting sauna maarssen,


Sitemap