Last news

Winkels L, winkels M, winkels N, winkels. Besparen, geverifieerde deal 60 korting bij Foka vind je hier. E-mailadres Ik ben akkoord met het privacybeleid..
Read more
Vormelek vzw betaalt aan de werkgever die ressorteert onder het PC 149.01 (RSZ prefix 067 of 467) een premie voor elke arbeider die een niet-bedrijfsspecifieke..
Read more
20 korting (1 beoordeling) Boek nu tickets voor de musical Kruistocht in Spijkerbroek met 20 korting Er zijn uitjes zonder locatiegegevens, deze worden niet getoond...
Read more

Afgestudeerd ov chipkaart korting


afgestudeerd ov chipkaart korting

wel alleen in de daluren. Altijd Korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen. Stop je je studentenreisproduct na de vijftiende, dan moet je 136,- betalen. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Als net afgestudeerde krijg je deze dus gratis. Wil je een herinnering ontvangen als je de korting kunt aanvragen?

Aanbod afgestudeerden Studenten OV-Chipkaart - Afgestudeerd En Dan? Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen Auto Wat nu met mijn OV en Stufi?

Mannenzaak kortingscode, Minque kortingsbonnen, Kortingscode voordeeldrogisterij,

DUO zal een brief sturen dat ze je uitschrijving hebben ontvangen van je hogeschool of universiteit. Met de kaart kun je - op saldo - nog steeds gebruik maken van het zalando kortingscode december 2017 belgie openbaar vervoer! Meer informatie vind je hieronder. Daarmee doet de NS aan klantbinding. De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen.


Sitemap