Last news

Is het gehele park jaarrond geopend? Reis per trein naar het treinstation van Horst-Sevenum en van daaruit verder per bus of taxi. Tijdens het winterseizoen..
Read more
Kruidvat nieuwsbrief, ontvang je een kortingscode voor 10 korting. De verzending is gratis als je voor meer dan 50,- bestelt bij de drogisterij. Het afhalen..
Read more
Meeste esprit-artikelen TER wereld, volop keus: Zoveel esprit-artikelen als in deze online shop vindt u nergens anders ter wereld! Daar kunnen we kort over zijn!..
Read more

Meereizen met korting ov studentenkaart


meereizen met korting ov studentenkaart

m aan via. 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Binnenkort ga ik een dag weg met een vriendin en we reizen per trein. Icon, beste antwoord door De luchtmacht 26 augustus 2014, 20:54, degenen die meereizen, moeten met de OV-chipkaart waarmee zij reizen, langs de automaat en aldaar Samenreiskorting activeren. Icon, beste antwoord door Jurgen 17 december 2014, 17:37, dat kan sinds 9 juli alleen nog als je medereiziger in bezit is van een OV-chipkaart.

Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten. Periode reis je op saldo met. Studenten OV en profiteer je van 40 korting op je reis.

Mijn dochter krijgt vanaf 1 oktober haar studentenreisproduct. Ik las dat je dan 3 mensen kunt meenemen tegen 40 korting. Let op: vanaf 10 december 2017 15 korting. Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Samenreiskorting is de hele dag geldig vanaf 9:00 en in het weekend de hele dag. Dus hoe kun je regelen dat de ander 40 korting krijgt, omdat hij met www.bagageonline korting een student meereist? Hoe je dit precies regelt op de OV-chipkaart, kun je hier vinden. Ben nog niet handig met de OV kaarten. Hoe werkt de samenreiskorting op de Ov-chipkaart? Voor reizen met Intercity direct is een toeslag verplicht active tab. Is het ook mogelijk om met de studentenkaart of de kortingskaart 3 mensen met 40 korting te laten meereizen? Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken.

Studenten ov en meereizen, nS Communitymeereizen met korting ov studentenkaart


Sitemap