Last news

Op TagCity vind je bovendien ook kortingsbonnen die enkel onze leden kunnen afdrukken. Vente, exclusive is van maandag tot en met vrijdag van.00 tot.00 bereikbaar..
Read more
You have to place the bricks on the empty squares. Tv-meubel Muskat, kare 339.-, tv-meubel Finn 399.-, tv-meubel Lasse, jella Jorg 194. Popcorn zelf maken..
Read more
Deze NS dagkaart is echter alleen op een zaterdag of een zondag geldig. Looptijd actie: 3 februari t/m 22 februari 2015. Denk hierbij aan NS..
Read more

Ns voordeelurenkaart korting bus


ns voordeelurenkaart korting bus

De NS-Railaktiefkaart was vergelijkbaar met het Voordeelurenabonnement, de NS-Jongerenkaart was een goedkopere versie voor jongeren en de NS-60 Seniorenpas kostte hetzelfde als een NS-Railaktiefkaart maar bood gratis vrije reisdagen (nu keuzedagen genoemd). Voor international reizen gta 5 kortingscode ps4 met korting geldt alleen de regel dat men niet voor.00 uur mag reizen. Ook kunt u gebruik maken van deze voordelen: 40, samenreiskorting voor maximaal 3 medereizigers 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar.

Sinds 1 augustus 2011 is dit abonnement niet meer verkrijgbaar. Standaard korting bij bus, tram en metro. Dan kunt u deze ook gebruiken bij NS International voor het binnenlandse deel van de reis. Dit betreft een set van 7 eenmalige chipkaarten die niet aan periodes van 2 maanden gekoppeld zijn.

Kortingsbon ontbijt leurs, Korting walibi fright nights, Soldaat van oranje korting ing, Treinkaartjes korting 2018,

Railplus voor 60-plussers gratis, gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen 7, keuzedagen per jaar voor 24,50 (2e klas) of 49,50 (1e klas) als u 60 jaar of ouder bent. Zo geeft u bij de bestelling aan of u met 40 of 100 korting mag reizen binnen Nederland en wordt het totaal bedrag gereduceerd. (de verbuigingen: voordeelurenkaarten, verbuigingen: voordeelurenkaartje kaart waarmee men op bepaalde uren van de dag met korting met het openbaar vervoer mag reizen. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Daarbij hebben wij een aantal boekingstips, waarmee u flink kunt besparen. (2e klas) 4 personen.p (2e klas) 5 personen.p. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Met deze kaart kan men ook reizen (op saldo of met een ander abonnement) in het stads- en streekvervoer. Mail onze redactie via. 5, daarnaast biedt NS de groep ouderen die moeite heeft met het gebruik van de digitale keuzedagen de mogelijkheid.p.v.

Voordeelurenabonnement Abonnementen, nS, wanneer reist u met korting?ns voordeelurenkaart korting bus


Sitemap