Last news

Samen volop genieten is de ultieme manier om Valentijnsdag te beleven. Tot 25 korting, amsterdam (1 beoordeling ervaar hoe het was om te wonen in..
Read more
De aanbiedingen van hockeyshop4u voor meer voordelen. Vandaag de dag kan je geweldige en trendy accessoire bestellen die er toen in die tijd nog waren..
Read more
Lasagna Bites oder Pasta Gerichte sowie das Veggie Gratin bestimmt zusagen. How to use Pizza Hut gift cards? Falls Sie lieber auf Ihre schlanke Linie..
Read more

New york kortingspassen


new york kortingspassen

museum gezien, dus wat mij betreft is het een must visit voor iedereen die naar New York gaat! De fiets is de ideale manier om het gehele park rond te fietsen. De New York Pass geeft u echter ook toegang tot de wat minder bekende attracties: de New York Hall of Science, de Staten Island Botanical Garden en de Fraunces Tavern. De New York Citypass en de New York Pass geven beide toegang tot de beroemde bezienswaardigheden van New York: het Empire State Building, de Top of the Rock, de Statue of Liberty en de bekende musea zoals het Guggenheim en het Metropolitan Museum of Art. Voor de lunch ga je naar Chelsea Market in Meatpacking District, vergelijkbaar met onze eigen Foodhallen in Amsterdam (maar natuurlijk was New York vél eerder). Dit vind je vast ook leuk. Gespot op Broadway, times Square Foto van Eric van. Deze hoe bereken je korting op een bedrag touroperator is gevestigd vlakbij Central Park. Ter land, ter zee en, new York Manhattan Foto van Eric van.

Verschil tussen, new York, citypass en, new Yorknew york kortingspassen

Normale prijs: 39,-, madame Tussaud. Ook een Broadway musical is een must do bij een bezoek aan New York. Om te beginnen is het de moeite om eens te kijken naar de verschillende kortingspassen voor New York. Neem een kijkje op de website voor meer informatie en de actuele prijzen. Dan zijn. Fietsen in New York, brooklyn Bridge Foto van Eric van. Even alles op een rijtje: New York Citypass, new York Pass 9 dagen geldig 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 korting landal kerst dagen geldig korting!


Sitemap