Last news

Gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Reageer op deze korting. Hier kun je optimaal..
Read more
Wilt u niet automatisch verlengen? Perimeter Scanning Active, this site is regularly scanned for weaknesses that hackers and bad guys may exploit. Beleid voor automatische..
Read more
Ik zoek nu naar de beste deals voor. Maar ook andere lichaamsbehandelingen zoals een pedicure, manicure, harsen, voetbehandelingen of het lakken van jouw nagels kunnen..
Read more

Korting toegang spasereen


korting toegang spasereen

faciliteiten, regelmatig een actie of aanbieding, korting met een kortingscode. Zo vind je er een kleurentherapie sauna, kristalzoutsteen sauna in Indiase sfeer, een rosarium met rozengeur, een sauna met dubbele open haard, een waterval sauna en een grote opgiet sauna met golvende banken en een spectaculair panorama uitzicht over de natuur. Dan houden wij je daar direct van op de hoogte! Ze werken elke dag ten slotte hard voor. Ook zijn er voetenbaden. Het is natuurlijk het leukst om ze allemaal te proberen. SpaSereen heeft geen eigen hotel maar geeft op de website wel een groot overzicht van hotels en B B's in de directe omgeving waar je kan overnachten. Komen wij ergens een actie, aanbieding, kortingsbon of andere SpaSereen korting tegen? De zwembaden, spaSereen heeft je twee binnenbaden en én buitenbad te bieden.

korting toegang spasereen

Koopeenkoe kortingsbon, Primera itunes card korting,

Zo is er een sauna met vergezicht. Nou, niet echt natuurlijk, maar in de zoutwaterbaden geniet je van het effect van zout water op je lichaam. In het kruidenbad kies je zelf voor een bepaald soort kruid. Wij houden al dit soort websites voor je in de gaten. Aan de Maarsseveense Plassen ligt het spa en beauty oord SpaSereen. Natuurlijk biedt de salon verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages. Naast de bubbels en het bruisende water is dat een extra rustgevende factor op het geheel.

En ze zijn ook fijn om even af te koelen na een bezoekje aan de sauna. Om het dagje uit compleet te maken, is er op culinair gebied ook genoeg te beleven. Ongeveer hetzelfde als het voetenbad, maar net even anders. Aan de Maarsseveense plassen in Tienhoven vlakbij Maarssen vind je SpaSereen.

Sporten met korting
Goedgemerkt.nl kortingscode


Sitemap