Last news

We are just displaying publicly available data statistics for analysis purposes. Neem vooral contact met ons. Bekijk alle kortingscodes, bekijk alle webshops, als wij iets..
Read more
November 16, 2016 by, phil Dengler, while the Apple Store is unlikely to have a Black Friday sale this year, their products remain among..
Read more
De pijlers onder het succes van Center Parcs zijn de Aqua Mundo, de comfortabele cottages, de natuur, het overdekte centrum - de Market Dome, het..
Read more

Korting toegang spasereen


korting toegang spasereen

faciliteiten, regelmatig een actie of aanbieding, korting met een kortingscode. Zo vind je er een kleurentherapie sauna, kristalzoutsteen sauna in Indiase sfeer, een rosarium met rozengeur, een sauna met dubbele open haard, een waterval sauna en een grote opgiet sauna met golvende banken en een spectaculair panorama uitzicht over de natuur. Dan houden wij je daar direct van op de hoogte! Ze werken elke dag ten slotte hard voor. Ook zijn er voetenbaden. Het is natuurlijk het leukst om ze allemaal te proberen. SpaSereen heeft geen eigen hotel maar geeft op de website wel een groot overzicht van hotels en B B's in de directe omgeving waar je kan overnachten. Komen wij ergens een actie, aanbieding, kortingsbon of andere SpaSereen korting tegen? De zwembaden, spaSereen heeft je twee binnenbaden en én buitenbad te bieden.

korting toegang spasereen

Koopeenkoe kortingsbon, Primera itunes card korting,

Zo is er een sauna met vergezicht. Nou, niet echt natuurlijk, maar in de zoutwaterbaden geniet je van het effect van zout water op je lichaam. In het kruidenbad kies je zelf voor een bepaald soort kruid. Wij houden al dit soort websites voor je in de gaten. Aan de Maarsseveense Plassen ligt het spa en beauty oord SpaSereen. Natuurlijk biedt de salon verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages. Naast de bubbels en het bruisende water is dat een extra rustgevende factor op het geheel.

En ze zijn ook fijn om even af te koelen na een bezoekje aan de sauna. Om het dagje uit compleet te maken, is er op culinair gebied ook genoeg te beleven. Ongeveer hetzelfde als het voetenbad, maar net even anders. Aan de Maarsseveense plassen in Tienhoven vlakbij Maarssen vind je SpaSereen.

Sporten met korting
Goedgemerkt.nl kortingscode


Sitemap