Last news

Op, praxis.nl vind je Air Miles deals waarmee je minimaal 10 korting krijgt op je aankopen. Ook kun je met het gezin samen weg met..
Read more
Opbrengen over je mascara en weer afsluiten met je eigen vertrouwde mascara. Bekijk de kortingscode, fJ69OVE 2, krijg een vermindering van 2 op uw bestelling..
Read more
Hij wacht op de parkeerplaats en je moet dus wachten tot hij iemand naar Schiphol brengt en ik maar wachten. Ook bieden zowel Central Parking..
Read more

Korting toegang spasereen


korting toegang spasereen

faciliteiten, regelmatig een actie of aanbieding, korting met een kortingscode. Zo vind je er een kleurentherapie sauna, kristalzoutsteen sauna in Indiase sfeer, een rosarium met rozengeur, een sauna met dubbele open haard, een waterval sauna en een grote opgiet sauna met golvende banken en een spectaculair panorama uitzicht over de natuur. Dan houden wij je daar direct van op de hoogte! Ze werken elke dag ten slotte hard voor. Ook zijn er voetenbaden. Het is natuurlijk het leukst om ze allemaal te proberen. SpaSereen heeft geen eigen hotel maar geeft op de website wel een groot overzicht van hotels en B B's in de directe omgeving waar je kan overnachten. Komen wij ergens een actie, aanbieding, kortingsbon of andere SpaSereen korting tegen? De zwembaden, spaSereen heeft je twee binnenbaden en én buitenbad te bieden.

korting toegang spasereen

Koopeenkoe kortingsbon, Primera itunes card korting,

Zo is er een sauna met vergezicht. Nou, niet echt natuurlijk, maar in de zoutwaterbaden geniet je van het effect van zout water op je lichaam. In het kruidenbad kies je zelf voor een bepaald soort kruid. Wij houden al dit soort websites voor je in de gaten. Aan de Maarsseveense Plassen ligt het spa en beauty oord SpaSereen. Natuurlijk biedt de salon verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen en massages. Naast de bubbels en het bruisende water is dat een extra rustgevende factor op het geheel.

En ze zijn ook fijn om even af te koelen na een bezoekje aan de sauna. Om het dagje uit compleet te maken, is er op culinair gebied ook genoeg te beleven. Ongeveer hetzelfde als het voetenbad, maar net even anders. Aan de Maarsseveense plassen in Tienhoven vlakbij Maarssen vind je SpaSereen.

Sporten met korting
Goedgemerkt.nl kortingscode


Sitemap