Last news

Ondervloeren en een handige laminaatsnijder zijn ijsvoorbeeld van Autozug-Spezial inclusief korting: een reis binnen Duitsland voor én persoon incl. Lees verder Ondervloer laminaat Kwantum in..
Read more
Meer voordeel pakken, naast duidelijke overzichten van de nieuwste kortingscodes kan je ook profiteren van nog meer voordeel. Op de homepage vind je 3 verschillende..
Read more
Maak een bank van de overige houten latten en zorg er voor dat de schroeven goed verzonken zijn. Otto een grote sale actie - de..
Read more

Kortingsactie spoorwegmuseum


kortingsactie spoorwegmuseum

klas treinkaartje 19 (e-ticket het goedkoopste treinkaartje van dit moment is een dagretour van de Spoordeelwinkel (hier te koop). Ook de parkgids ter waarde van 2,50 euro is bij deze treinactie inbegrepen. Prijs: 19,90 euro voor twee personen. Die kun je vervolgens combineren met én van bovenstaande treinacties. OV-Dagkaart treinactie van Primera. Ontdekhoek, Den Bosch, Rotterdam, Zwolle. In de middagspits heb je geen beperking. Deze maand zijn er treinacties bij Primera, Actie van de Dag, Spoordeelwinkel.

Spoorwegmuseum te Utrecht, is al lang niet meer een verzameling oude treinen. Dan kun je hier alles nalezen over. De Oliemeulen te Tilburg, het vreemdste dierenpark van Nederland. Wie de kaartjes op én dag wil opmaken en op én traject, kan deze treinactie ook gebruiken.

Philips kortingsactie
Kortingsactie medpets
Babboe kortingsactie
Nelson kortingsactie

Blijdorp met korting ook leuk. Voor 25 euro reis je per trein naar Steenwijk, vervolgens met de bus naar Giethoorn. (Doordeweeks mag er alleen na 9:00 uur gereisd worden). En al helemaal met deze mooie aanbieding: voor 33 euro reis je met de trein naar Rhenen, inclusief toegang tot Ouwehands dierenpark. Natuurkundeproefjes in de praktijk. Lekkerweg in eigen landl. Anders dan de actie van de Spoordeelwinkel van 19 euro, mag je met deze actie kris, kras door Nederland en hoef je geen eindbestemming (vooraf) te kiezen.kortingsactie spoorwegmuseum

Met 185 ruime hotelkamers en suites, 22 multifunctionele zalen, Skybar, restaurant, zwembad en wellness beschikt Van der Valk Hotel Utrecht over alle.
Als je vrijwel zeker wil zijn van een (ruime en) comfortabele zitplek, dan kies je voor de 1e klas.


Sitemap