Last news

Voor consumenten, door consumenten. Maar als je ├ęcht wilt helpen, meld je aan voor betere kortingen. Wij weten als geen ander hoe frustrerend het is..
Read more
Iedereen kan de Space Scooter gebruiken als vervoersmiddel of puur als vrije tijds besteding. In de onderstaande video kunt u de Space Scooter met al..
Read more
Ook voor mensen die het financieel niet breed hebben, is het mogelijk om naar de Efteling te gaan. Een entreekaartje kan echter best wel prijzig..
Read more

Kortingsbon test aankoop


kortingsbon test aankoop

erg duur want pukkemuk kortingscode de interesten die eraan gekoppeld zijn, kunnen al gauw oplopen tot meer dan. Voorwaarden, de kortingsbon geldt enkel voor de aankoop van een energiezuinige koelkast of wasmachine. Je ontvangt een persoonlijke kortingsbon, infrax registreert je aanvraag en maakt een gepersonaliseerde en gecodeerde bon voor. De elektrohandelaars zijn op de hoogte van de actie. Stuur het aanvraagformulier en attest als bijlagen bij het contactformulier, of stuur je aanvraag samen met je attest naar: Actie kortingsbon Infrax, antwerpsesteenweg Hoboken. Een korting koppelen aan het gebruik van een kredietkaart is volgens de consumentenvereniging illegaal. . Nee, neem er zeker eens een kijkje, via deze link. Waar en wanneer gebruiken?

Cora, om slechts een voorbeeld te noemen, geeft bij elk gebruik van de kaart 0,01 euro korting per aankoopschijf van 1 euro.". Al de voorwaarden vind je terug op het aanvraagformulier.

Wasmachine met energielabel, koelkast met energielabel. Bovendien is de kaart niet kortingscode 123ledspots echt een kredietkaart, omdat ze ook een debetfunctie heeft, aldus Carrefour. Momenteel zijn ze echter niet onwettig. Geachte, op de online site van Metro staan soms kortingsbon (pdf mogen deze afgeprint worden voor gebruik? Wat we dus uitsparen, geven we terug aan de klant zegt woordvoerder Baptiste van Outryve aan. De kortingsbon is strikt persoonlijk en wordt op naam van de aanvragende klant opgemaakt. Sommige consumenten, vooral de meest kwetsbare, zien het als een makkelijke manier om aan geld te geraken, zonder de risicos van dergelijke kredieten tegen woekerrentes goed in te schatten. Een koelkast gecombineerd met een vriesvak en een wasmachine met was-droogcombinatie komen ook in aanmerking. "Geen korting volgens de supermarktketen is er echter geen vuiltje aan de lucht.

Kortingsbon in onlinekrant Metro - Forum - Test-Aankoopkortingsbon test aankoop


Sitemap